Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın 2022 maaşı annem çalıştığı için kesildi..?

htayfur

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim babam %85 özürlüdür. Çalışamamaktadır. Annem 970 net maaş ile sigortalı çalışmakdır. Ben konut kredisi ile annemle birlikte ev aldık. Konut kredim 960 Tl . Ödemeyi ise annem ile beraber yapıyoruz. Ben ise evli.ve aile (anne-baba) dan ayrı bir evde yaşamaktayım. Babam 3 ayda bir özürlü maaşı alıyordu. Bu ay maaşını alamadı ve sebep olarak annemin maaşının yeterli olduğu için kesildiği söylendi. Durum bundan ibarettir. Maaşını tekrar alabilmesi için ne yapmamız gerekir. Annemin maaşı ile babamın ne alakası var. sorunu çözmek için neler yapabilirim

Htayfur 25 ocak 2013 te öle bir yönetmelik çıktıki hepimizi şaşırttı bu yönetmeliğe göre önceden kabul edilen ve haneye giren gelirleri gidderler çıktıktan sonra kalan paradan engelli kişiye verilebilcek miktara bakılıyordu son yönetmelik ise hanede yaşayan kişilerin toplam gelirlerinin hanede yaşayan kişi sayısına bölündüğünde giderler çıkmadan 120 tl yi buluyorsa başka hiç birşeyi gözetmeden engeli kişinin maaşı haketmediğini sölüyor.
Yanlız bu duruma baya yoğun itirazlar olduğu hatta davalar açıldığı için yeni bir tasarı hazırlığı içinde olduklarını söyleyip durdurulduğunu söylediler bizlerde son değişiklerin neleri kapsadığını bilmiyoruz.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyerek beklemedeyiz.

şaşırtmak ne kelime parçaladı geçtş :) allah yardımcımız olsun böyle bir ülkede sağlıklı bir insanın yaşaması bile çok zor kaldıki biz engelilere allah yardım etsin yeni çıkacak denilen yönettmenliktende fazla beklentimiz olmasın hayal kırıklığı olur olacak belli çok çok kişi başı miktarını 50 bilemedin hadi 100 ki 100 çok zor bir ihtimal yinede hayırlısı bakalım ne çıkacak adamlar yaktılar yıktılar yine istediklerini alamadılar biz pc üzerinden yazıyla alırsak ozaman hönk diye apışıp kalırım :)

Kare o zaman bir gezi parkı olayıda biz yaparız
3 5 ağaç kadardamı değerimiz yok anlarız.

Üst Alt