Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın benim için evde bakım maaşı alması engelli maaşı almama mani mi?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
62
Reaksiyonlar
132
yakın bir zamanda rapor çıkaracak doktorum tam bağımlı olabilir dedi iki maaşı alabilir miyim babam bakıyorum diye maaş alabilir galiba bende engelliyim diye alabilir miyim

babam bana baktığı için ben babama baktığım için değil

sondan başlarsak babanız size baktıgı için ebm alıo.ya da siz 18 yaşından ufak oldugnuz için engelli yakını maaşı alıo e babanızında engelı var rapor çıkaracak olursa agır engellı rapor alabılır diyosunuz.siz ağır engellimısınız.açık ve detaylı yazarsanız net bi cevap alabilirsiniz

tam bağımlı rapor çıkabilir babam bana baktığı için maaş alabilir mi

Ahmet T

gelir ve diger kriterleriniz tuttugu taktirde 2 maaşı da alabilirsiniz,baban bakıcı maaşı,sen de engell, maaşı..

raporum çıktı yarın sisteme düşecek

tam bağımlı raporum çıktı bakım maaşı ne kadar aylık mı alcak babam

Ahmet T
tam bağımlı rapor ebmde yeterlı değil amma olmazsa olmazlardandır.şimdi sizin eve heyet gelecek.sorular soracak engellı ıle ilgili. duruma göre giderken hesap açtırın diyecekler ya da bişi demeden gidecekler. hesap açtirin derlerse maaş oluo demektir
ebm 1657 tl ve aylık ödenıyor.ilk maaşı .bağlanması kesınlesen aydan bir sonrakı ay. yani önce bakım sonra ücret.siz ilk maaşı nisanda alırsanız aslında bu maaş nısan değil mart maaşıdır.nisanı mayısta mayısı hazıranda alırsınız uygulama böyle devam eder gider kural bu.

@-mkagelir testine bakıyorlar mı
maaşı PTTden almıyormuyduk

Ahmet T
sen konuyu yanlıs yere açıksın.bahsettıgn 2022 değil ebm. ebmyı ziraat bankasından alırsın normalde her ayın 13.de başlar ödeme ıllere göre farklılık gösterebilio.ben 18.de alıom.gelir testıne bakmıolar.çünkü eve gelenheyet bilgilere sahıp başvuruda senden gereklı herşeyı ıstıolar.

babamın ziraat bankasında hesabı var babam yarın imza atacak telefonunu aldılar benim gitmeme gerek yokmuş
nakit hesaba mı yatar vadeliye mi yatar

Ahmet T
kuruma vermiş oldugnuz hesap no hangısı ıse ona yatırılıyor.

EBM yattı mı bağlandı mı nasıl öğrenebilirim ?

babam ebm alacak bağlandığını yattığını nasıl öğrenebilirim

Kardeşim eve geldiklerinden sonra ziraat hesap numarası istiyorlar onu verdigin günden itibaren maaş günü sayımına basliyo ziraat hesabını kontrol edersin ayın 15 inde falan yaptırıyorlar eğer ziraat hesap no bu verdiysen işlem tamamdır

Breh81

bütün işer tamamdır ayın yirmisinde yatacak dediler siz kaçında alıyorsunuz

Ahmet T
ödemeler normalde 13.de başlıo ben 18.de alıom geçen ay 17.de aldım

Ahmet T bende anneme bakıyorum şuan ama ise girmek istiyorum nereye kadar bole devam eder bilmiyorum hiç yoktan iyidir diye başvurdum ama nolur sonu kestiremedim 15inde yatiriyorlar

normalde 20 sinde alcaktım maaş yatmadı vakıfa gittik eksik evrak yok dedi evrakların ankaraya gitti dediler mayısta 12 ile 20 si arasında alcam ilk maaş böyle oluyormuş

Ahmet T
Dostum geçmiş olsun. Baban bakıcı maaşı sen de engelli maaşı alabilirsin bunda hiç sorun yok. + Engelli maaşları doğum tarihinin son harfine göre veriliyor. Ona göre maaş günün bellidir o gün dışında gitsen maaş çıkmamıştır. Örnek benim ki ayın 5i dir. Ayın 4ünde gitsem maaş yatmamış olur.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelir kriteri önemli ,hanede kisi başı gelirinizi hesaplayın ona göre başvuru yapin

Üst Alt