Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın emekli maaşını alıyorum. Vefat eden annemin toplu parasını alabilir miyim?

sinemengın

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar bır arkadasımın tavsıyesı uzerıne sitenıze yenı uye oldum,uzun zamandır sonuç alamadıgım bır konu var yardımcı olabılırsenız cok sevınırım

ben annem ve babamı kaybettım evlıydım 9 yıl once ayrıldım ılk babam vefat ettı ve malulen emeklı olduk annem vefat edip bende eşimden ayrılınca babamın maasını ben almaya devam ettın
sorum şu olucak bunun yanı sıra annemde 2000 yılınca vefat ettı arstırmalarımın sonmucunda annem emeklı olmaya hak kazanmıs ben babamdanda sıgorta maası aldıgım ıcın sonucsuz kaldı alamadım fakat toplu parayı alabılecegımı soyledıler

sızce annemın aylıgını yada iki sıgarta olmassa toplu parayı alabılır mıyım

cok sukur bir maasım var fakat lıse iki ve lıse bıre gıden ıkı evladım var malum hayat sartları zor o acıdan bana yan gelır olabılır dıye ugrasıyorum cevabınızı beklıyorum sımdıden cok tesekkurler...

Sinem hanım, aynı anda annenizin aylığından da bir miktar alamayacağınızdan emin misiniz?

Babanızın ve annenizin ölüm tarihleri ile her ikisinini de bağlı olduğu kurumları (ssk, bağkur, emekli sandığı) yazar mısınız?

Üst Alt