Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın evinde kira ödemeden oturmak evde bakım aylığını etkiler mi?

sahbaz1987

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
oğlum bakım maaşı için başvurduk.Asgari ücret ile çalışıyorum.Evde 2 cocuk eşin ve ben varım tek çalışan benAraban var ,evim yok ama babamın yani kira vermiyorum.Eşim bakım maaşı için başvurdu.Ev babamın olması engel olurmu.(ev babamın yani kira vermiyorum)

Bakım maaşında sorun olmuyor 2022 de sorun cıkartıyolar ev kirada olsa hanedeki aracdan dolayı bağlanmıyor,baglıysada kesiyolar maalesef.

evde bakım maaşında engelli ağır ya da tam bağımlı ibaresi olmalı onun haricinde eve giren paranın kişi başı 1402 TL den hesaplanır evin kira olmaması sorun teşkil etmez araç hususi ise sıkıntı olmaz ticari olursa farklı olabilir

edo24
ticari olursa elbette etkı eder gelır getırecegı için
kutup yıldızı
açıklaması mutlaka vardır ama 2022 de neye göre kestıklerını bi türlü bulamadım malesef.
@sahbaz1987
ebm de eve gıren gelırlere bakıolar evden gelır elde etmedıgnınz için ev sıkıntı olmaz

-mka

Bende araştırdım ama hiçbirbilgi yok her yol sydv ye çıkıyor.sydvnin insiyatifinde bir durum olmuş maalesef.cimer bile sydv ye topu attı.başvurulacak her yere başvurdum hepsi beni sydv ye yönlendirdi.şu anki durumlardan dolayıda tümden boşlamış durumdalar.nereden para,vergi çıkartırız derdindeler anlayacağınız.

Üst Alt