Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın maaşı anneme, kardeşime ve bana bölünüyor. Benim hakkım onlara ödenir mi?

yigit67

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
annen ve kız kardeşim babam vefat ettiği için dul ve yetim aylığı alıyolardı ben ise sonradan dahil oldum annemin ve kardeşimin maaşından kesinti yaptılar bende dahil olunca şimdi ben sistemden çıkıyorum sadece annem ve kardeşim maas alıcak sorum şu ben dahil olduğumda annem ve kardeşimden kesilen kısım ben çıktıktan sonra tekrar annme ve kardeşime geri yansır mı?

siz okuyo olduğunuz için mi yoksa engelli olduğunuz içini babanzdan yetim maaşı alıyordunuz siz saf dışı kalınca annenize bir miktar yansır kardeşinizede aynı şekilde

engelli olarak alıyodum işe girdim şuan kesılecek ben dahil olduğumda annem ve kardesımden kesmışlerdi

devlet memuru olduysanız eğer; aldığınız yetim aylığı 2008'den önce bağlanmış ve babanız ssk'lı olup yüzde altmış ve üzeri raporunuz varsa yetim aylığı alabiliyorsunuz diye biliyorum.

Üst Alt