Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın maaşı artınca benim 2022 maaşımı kestiler! Ne yapabilirim?

brnykz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
babam emekli maaşı alıyodu maaşı artınca aylığım kesildi ben 100%89 özürlüyüm babamın emekli maaşı 1030 lira ben kendime bakıcak herhangi bir işim yokken maaşımı neden kesmiş olabilirler tekrar 3 aylığımı nasıl bağlatırım izlemem gereken yol nasıl olur istanbul/kadıköy saygılar. benim aldığım 3 aylık 1.200 tl idi

not: sürekli raporum

hanede kaç kişisiniz toplam?

annemle babam ayrı yaşıyolar boşanmışlar ben babamla yaşıyorum 2 tanede ablam var onlarda ayrı evleri var ama ikiside kiradalar

1030 lira ile kişi başına düşen 255,22 lirayı aşıyorsunuz. bu durumda aylığın kesilmesi yasal. Başvursanız da bu gelirle size 2022 aylığı baglanmaz.

2022 aylığının baglanabilmesi için kişi başına düşen aylık gelirin 255,22 lirayı aşmaması şarttır.

NOT: 2014 ilk altı ay için muhtaçlık sınırı 255,22 liradır.

hadi ya bu parayla insanlar nasıl geçinicek sizce çok az bi miktar haftalık yicek bile alınmaz ki ama :D bizde suyla besleniriz ::D

ben gönlümden geçeni değil mevzuatın ne dediğini yazdım:) Yoksa katılıyorum size:)

benim bulunduğum yerde eyer maaşı binlira olursa o evde görünür olursam yeniden bağlatamazmıyım :)

kişi sayısına baglı hanenin. hanede kişi sayısına düşen aylık miktar 255,22 lira altında olmalı. bu şartlarda bir haneye geçersen tabi ki baglanır.

yaşın kaç?

tamam 18 yaş altı değilmişsin.
Başka haneye taşınabilirsin, hanenize başka kişiler taşınabilir. ama ne olursa olsun kaldığın hanede kişi başına düşen aylık gelir 255,22 liraya eşit ve üstünde olmamalı. hanede kalan kisi sayısı ve hane gelirine göre uygun bir çözüm bul, bu verdiğim bilgiye göre.
1000 liralık bir geliri olan hanede (başka gelir olmamak kaydıyla) 4 kişi olunmalı ki sana 2022 aylığı tekrar baglansın.

yiğit senin dediğin bakıcı aylığındaki kriter arkadaşınki engelli aylığı

Üst Alt