Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın malulen emekliliği iptal edildi. İtiraz ettik. Süreç nasıl olacak?

kubra74

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben bişey sormak isiyorum benım babam kanser ` üzererinde raporu var 2008 yılından ıtıbaren malulen emeklı her yıl genel kontrole gırıyo bu senede gırdı hastalıgı daha cok ılerlemıs dıye rapor verdıler doktorlar istanbulsaglık bolge mudurlügünden malulıyetınız ıptal edılmıstır dıye bıra yazı geldı ıtıraz ettık dılekce verdık 1 ay oldu cevap gelmedı arayıp sordugumuzda yuksek saglık kuruluna gonderdık dedıler sızce sonuc ne olur nasıl ogrenebılırım sonucu

Verdiğim linki tıklayın, açılan sayfada sizden istenen bilgilere cevap yazın.. Örneğin, dilekçeyi gönderdiğiniz kurumu seçin listeden..

o sekılde de evrak bulunamadı dıyor. bugun aradıgımda evrak yuksek saglık kuruluna gönderıldı dedıler ne yapmm gerekıyo baska

Evrak bulunamadı diyorsa bilgilerinizi yanlış ya da eksik giriyorsunuzdur..

Bekleyeceksiniz o zaman. Hangi numaradan aradınızsa arayın yine, takibinizi telefonla arayarak yapın.. Yapabileceğiniz başka bişi yok beklemekten başka..

Ayrıca Maluliyet ve Sağlık Kurulları Daire Başkanlığı evrak takibinden bilgi almayı deneyebilirsiniz: 0312 415 32 03-4-5-6

ankara sorulan sorulara cevap vermeyip kurumunuza sorundiyor ben denedim aynısını söylediler

bülent bey benim sorumun cevabı eminim sizde vardır benim rahatsızlığım iskemik kalp hastalığı kalp yetmezliği mitral yetmezlik hipertansiyon sol ayak diz altı ampüde 1971 doğumluyum ssk giriş tarihim 1994 askerliğimi yaptım ilk hastalığımın başlangıç tarihi 2007 ssk gün sayım 1816 malülen emeklilik için başvurdum ama adana sağlık kurulu redetti sebep olarak vucudumun yüzde 60 nı kaybetmemişim nedenli doğru bana cevaplarsanız sevinirim

Ankara kocatepe yüksek sağlık kurulu tel: 0 312 415 0 100 den 349 bağlatarak öğrenebilirsiniz

Üst Alt