Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın malulen emeklilik başvuruları reddediliyor! Ne yapabiliriz?

murat6134

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
ii günler ben sizden bir rica etsem...

babamı malulen emekli etmek isterim her defasında red geldi Ankara ya itiraz ettiğimizde de red geldi
babamda portakal büyüklüğünde tümör vardı oradan ameliyat oldu bacak ayaklarına damar tıkanıklığı nedeniyle stend takıldı ve yüzde 50 böbrek damarı tıkalı ve karaciğerinde nodülleri mevcut
itiraz dediğim rapor oranları sole nefroloji yüzde 10/beyin cerrahı yüzde 30 /dahliye 20/goz 20/uroloji 5 dir
bu oranlarla hesapladığında yüzde 62 çıkıyor toplamı

bu oranlarla 1800 günde emekli neden edilmiyor bir bilginiz varmı

Malulen emeklilikte bütün hastalıkların oranın toplamı değil,sadece tek hastalıktan (maluliyet cetveli) %60 üzeri iş gücü kaybı oranı aranır, bu yüzden de babanız malulen emekliliği kabul edilmemiştir.

vergi indirimi alinarak emekli olmayi deneyiniz.forumda sartlari bol miktarda yazili...

murat6134

Malulen emekli olabilmek için oranın bir önemi yok aslına bakarsanız. SGK kişinin maluliyet cetveli'ne göre malul sayılacak düzeyde işgücü kaybının olup olmadığına bakıyor.

Emeklilik için eksik primleri toptan ödeme varmı SGK sigortalılar için

Emeklilik için eksik primleri toptan ödeme varmı SGK sigortalılar için şuan 2100 günüm var yaş 61 oldu 3600 gün istiyorlar bunun bir yolu var mı bilgisi olan acil yardımcı olsun malulen emeklilik için başvuru yaptım kabul olmadı üç defa başvuru yaptık üçü de red geldi beyinden ameliyat oldum portakal büyüklüğünde tümör olduğundan büyük bir ameliyat geçirdim tümör iyi huyludur aşağı yukarı 7 sene oldu yaş itibariyle çalışamayacak duruma geldim yürüme zorluğu dahi çektiğimi söylediğim halde doktorlar düşük puan verip red cvb aldım SGK den

murat6134

Maalesef topta ödeme gibi bir uygulama yok.

2008_oncesi.PNG

Üst Alt