Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın sigortasından faydalanırsam 2022 maaşım kesilir mi?

ysn_ank

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
s.a. arkadaşlar ben yeşil kartlıyım 2022 maaşı olıyorum %90 özürlü raporum var babam ssk emeklisi ben şimdi babamın üzerine ssk geciş yapabılırmıyım 2022 maaşım kesilirmi babamın üzerine ssk ya gecmek için ne gerekiyo ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz tşklr

Evet kesilir büyük ihtimalle dostum ortam o kadar karışık ki eve ekmek göturmeyip çocuğum aç diye kendini köprüden atan anna baba var ne güzel maaş aliyn niye ssk olcan ki bir araştır sonra karar ver nden ssk geçiyon onu anlamadk

özel hastanede böbrek nakli olacam bu şekil 30.000 istiyolar babamın üzerine gecersem para almıyolar

18 yaşından büyük isen kesilmez sanırım.Bu şekilde parasını alan cok kişi var.sen en iyisi sgk dan bir yetkili ile görüş.

s.a. arkadaşlar babamın ssk sına gecmek için evrakları verdim nekadar zamanda ssk dan yaralanabılırım cok uzun sürermi evraklar birde yeşil kartla 2022 maaşını kestir dediler şimdi yeşil kart kalktı maaşı kestirince yeşil kartta iptal olurmu olmassa nerden iptal ettirmem gerekiyo maaşı yeşil kartı nasıl iptal ettiririm dilekcemi yazmam gerekiyo cvpladığınız için tsklr

Üst Alt