Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın sol bacağı felç. Yürümesine yardımcı olacak bir cihaz var mı?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar babam felç geçirdi sol taraf tutmuyor,artı üstüne diz kapaktan ameliyat oldu hiç yürüyemiyor yük olarak çok agır bi bakımı var diyecegim basamadıgı ayagı için o ayagı normal ayak görevi görecek şekilde olmasada teknolojide gelişmiş aletler varmı yani para konusunda artık hiç bişe esirgemiycegiz tek yürüsün kendi ihtiyacnı karşılasın dışarı çıksın en azından kapıya çıksın sokak araları gezsin yeter ama ne tür bi teknoloji aleti gerekli bilgisi olan varmı..

başkanım saygılar ilgin için teşekkür ederim,ama sol kolda felçli tutamazki dengede hiç duramaz yıkılı kalır ben en azından hani ayaga kalkınca sol ayak felçya ayakta sol ayak yerine o kullanılan cihazla veya ayaga takılan aletle yürürken ayaga basınç degilde ayaga takılan mesela takma ayak bele baglansada o ayak yürürken boşta kalsa en azından ihtiyacanı karşılar..

Anladım. Bu konuda bir fikrim yok. Ama, inanın yukarıdaki alet çok çok çok çok çok dengelidir (düşmek neredeyse imkansız) ve kullanımı da kolaydır. Babanız gidemese de, siz gidip bir deneyin bence...

saygılar başkanım ama önemli olan babamın rahat bi şekilde ihtiyacını karşılamak ama oda zor heralde:(

bir fizyoterapist ve teknikerle beraber karşılıklı değerlendirmeler yapılır karşılıklı fikirler söylenirse faydalı birşeyler yapılabileceğini düşünüyorum.Kafanızda tasarladığınız şekilde cihazlar mevcut ama kimsenin elinde sihirli bi değnek yok .Yani bu bi süreçtir ve geçirilmesi gerekir...geçmiş olsun...

çok teşekkür ederim sagol kardeşim bi hastaneye gitmesi için 2 kişi zor götürüyor,yani hastaneye gitse keşke rahat bi şekilde muayeneyede gidemiyor bi ameliyat oldu sol ayak tamamen kaldı hiç basamıyor

Hastanede yapılacak tetkikler tabiki önemli ama anlattığın kadarıyla artık iş bi fizyoterapiste kalmış gibi eve gelen bir fizyoterapist bunun takibini yapabilir o olamsa bile nerede oturuyosun bilmiyorum ama evde bakım hizmetleri denen kurumda bir çok fizyoterapist de çalılşıyor ve evlere gidiyorlar bi bak istersen....

biz şuan ilçede ikamet ediyoruz evde bakım var evet ama terapist yoktur die biliyorum..

avrupa yakasında 2 şube anadoluda 1 tane var bu yakada bu hizmeti veren 6 fizyoterapist var diye biliyorum ama nasıl başvurulur nasıl yapılır bilmiyorum ne yazıkki

anlıyorum kardeşim allah razı olsun babam 70 yaşında diz kapagında sinovit çıkınca ameliyat oldu iyi kötü yürüyordu oda ameliyattan sonra kaldı malesef biraz olsn ayaga kalkıp kendi ihtiyacını karşılasa oda yeter,annem zaten okumamış eski zaman adamı dedm okutmamş kız çocugu die,oda bi sorun herşeyde başlarında olmam gerek,bende artık sınavlara çalışıp bi yuva kurmak istiyorum ama elimden gelmiyor yetiştiremiyorum bi yandan benim kafada gitti bunalıma giriyorum allahın gücüne gitmesin evet bu dünya imtihan dünyası ama kafa dayanmıyor can sıkıntısı herşeyin hayırlısı inşallah

Üst Alt