Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın T3-T4 kırığından dolayı göğsünden altı tutmuyor. Onun için neler yapabilirim?

canım babam

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
babam 56 gün önce ağaçtan düştü t3 t4 kırığından dolayı gögsünden altı tutmuyor. İnsan başına gelmeyince bilmiyor.bası yarasını duymamıştım bile...6 gün önce yoğunbakımdan çıkarak enfeksiyondan dolayı serviste yatıyor.ne yapacağımızı bilmiyorum. bası yaraları olmuş,ne alablirim babam dönem dönem bacağım elektrikleniyor diyor umut ....fizik tedavisi her yerde yok.dualarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar babacığımı 15 gün önce kaybettim. Allah hepinize sabır versin bu dünyada çektikleriniz ve yaşamınız çok zormuş. biz ona doyamadık ama inanın mükafatınız çok ama çok olacak cennet
i sizler hakediyorsunuz.

Başınız sağ olsun, Allah sabır versin..

bana cevap yazanlara teşekkür ederim uygulamaya fırsat bulamadık ömrü vefa etmedi.Onu çok özlüyorum.hepinizin Allah yardımcısı olsun selametle kalın...

Allah rahmet eylesin...zor bir yaşam onu bekliyordu...takdiri ilahi diyelim...

Belki böylesi sizin içinde onun içinde hayırlı olmuştur.Bence Allah c.c sizede onada merhamet etmiş.Benimde 24 yaşında erkek çocuğum 3,5 yıl kadar bir kaza sonucu felç kaldı.Onun çaresizligini,her şeyde bir başkasına muhtaç olduğunu görünce yüregim dayanamıyor... Tekrar allah bol sabır versin. babanızın mekanı cennet olsun.

Başınız sağolsun.Geride kalanlara sabır diliyorum.

Üst Alt