Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın tarlası olduğu için 2022 maaşım kesildi!?

aras63

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar size ben maaş alıyordum uzun zamandır ama geçenlerde ne olduysa kesildi
babamın ustune tarla vardı diye 2022 yasaya göre maaş alıyordum bu arada neyse
evet babamın ustune tarla var ama uzun zamandır onunla kalmıyorum yaşamıyorum
ama devlete bunu kanıtlayamıyorum
neyse gecen evlendım kendı evimde kalıyorum ama maaşım kesıldı diye cok zor duruma dustum
maaşın tekrar baglanması için napmalıyım

adıma bişey yok bir çöp bile ben sadece nasıl gene baglarım onu merak ediyorum

Tabiki bilgi değişikliğinde dolayı kesildi ..bilgilerini güncele tel ile ara kurumu. Bu ara hayırlı olsun evliliğin

aras63
Maaşınızın neden kesildiğide önemli ama artık kesildiğine göre tekrar sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına müracat etmeniz gerekir.

benim anlamadığım şu o zaman benim bir komşum var evleri var araba var ayrıca kadının eşi ölmüş ve eşinden dolayı 1000tl maaş alıyorlar ve bu komşumuzun yüzde 90 engelli oğlu var . oğlundan dolayıda bakım ücreti alıyorlar o nasıl iş anlamıyorum.

tarla, ev gibi mülkler üzerinize görünüyorsa kesilmesi çok doğal, yeniden bağlatmak için üzerinize ev ya da tarla olmadığını kanıtlayan belgeyi dilekçenize ekleyerek yeniden başvurunuz.

sarı kanarya 72;

ona anlam veremedim, tespite giden memur neye dayanarak olumlu rapor vermiş, ilginç?

vallahi yemin ederim. ama kadının bir oğlu bir kızı var. toplam evde hane sayısı 3. ayrıca ev var 145metre kare araba var 20 milyarlık. ayrıca kadın eşinden alıyor 1000tl. birde bakım ücreti alıyor yaklaşık 800mü yoksa 850 mi öyle bir şeyler

sarı kanarya 72;

Bakım ücreti alabilmek için haneye giren gelir toplamının hanede yaşayan kişi sayısına bölünmesi ve çıkacak rakamın 487 tl yi aşmaması yeterli.
Bakım maaşı gelire eklenmez.
Bu durumda 3 kişi yaşadıklarına göre 487x3=1.461 tl gelirden fazla olması gerekir.

arkadaşlar cevaplar için teşekür ederim kuruma gittim raporu bul getir tekrar başvuralım diyorlar
bende raporun kopyası yok raporu aldıgım hastane degişti çocul hastanesi oldu diger devlet hastanelerine sordum aynı ildeki bizde 2008 den oncekiler var diyorlar ama benimki daha eski onu bulamıyorum
sanırım yeniden rapor cıkaracam ama yeni rapor cıkarmam durumunda sorun cıkar mı cıkmaz mı bilmem
eski rapor eski hastaneyle birlikte yok oldu gitti

Üst Alt