Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın üzerinden maaş alıyorum, annemden de alabilir miyim?

Zeyna07

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben ölmüş olan babamın maaşını alıyorum .Ölmüş olan annemin emekli maaşını da alabilr miyim ?

Babanızın ve annenizin ölüm tarihleri?
Her ikisi de kendi sigortalılıklarından mı hak sahibiydi? Yani "annemin aylığı" dediğiniz şey annenizin çaışma süresine dair maaş mı yoksa babanızdan kalan bi maaş mı?

Ben açılmış konuya aradan gireyim sorum aynı ?
Ssk lı vefat eden babamın maaşını maluliyet sebebi ile bir kısmını alıyorum kalanı da annem ölünce bana bağlanacak.
Fakat anneminde kendi çalışmasından elde ettiği kendi ssk emeklilik hakkı var. şimdi annem de vefat ederse babamın maaşını aldığım gibi annemin maaşını da alabilir miyim ?
İki maaşta ssk dan alınan maaştır (işçi emeklisi maaşıdır).

Her ikisi de ssk olduğu için, fazla olanın tamamını, az olanın yarısını alacaksın diye biliyorum.

biraz komik olaçak ama yaw bu olurmu yaw anneden al baba dan al eyi gel benim maaşida al babam :)))

heheheeeeee ilahi muza gülmekten karnım agrıdı :)
nerden buluyorsun böyle kelimeleri
zeynoda az deyil haaa hep bana hep bana diyor :)

herikiside sigortadan çalışarak emekli olmuşlardı annem 17sene oldu babam 6 sene oldu rahmetli olalı.yılların emeğini tabiiki mümkünse kullanmak isterim
şimdiden teşekkür ederim

sizin gibilere beyin nakli için kullanılacağını bilsem tabiiki almam ama kullanılmadığı içiçnde böyle bir cvpla karşılaşıyoruz ne yaparsın

herkes yasal olan haklarını istiyor.buda gayet dogal olanıdır.

Nihal, annennden de banabdan da tam yetim aylığı alabilirsin diye biliyorum. Hemen en yakın sigorta müdürlüğüne git ve annenden de yetim aylığı almak istediğini söyle... Bu senin en doğal hakkın.

katiyen alamıyorsunuz

ikiside ssk lı olduğu için

babaannem ssk dan emekli dedem yurt dışı emeklisi babam annesinin maaşını alıyordu dedem vefat ettikten sora babasınında maaşını almaya başladı yani bu ay alacak Allahın izniyle

E DEVLETTE BÖYLE GÖRÜNÜYOR

ANNESİNİN
[h=3]311064587 Tahsis Numaralı 10 /2014 için 4A emekli ödeme bilgileriniz.[/h]
Ad
Soyad
Sicil No
Dönemi201409
Ödeme Günü18
Net Aylık Tutarı105.65 TL
Aylık Tutarı0.0 TLEk Ödeme
Tutarı 105.65 TL
Sosyal Yardım Zammı 0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı0.0 TL
Kesinti Tutarı0.0 TL

BABASININ
[h=3]43310171240 Tahsis Numaralı 10 /2014 için 4A emekli ödeme bilgileriniz.[/h]
Ad
Soyad
Sicil No
Ödeme Dönemi201409
Ödeme Günü26
Net Aylık Tutarı 33.81 TL
Aylık Tutarı0.0 TL
Ek Ödeme Tutarı33.81 TL
Sosyal Yardım Zammı0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı0.0 TL
Kesinti Tutarı0.0 TL

ben ssk dan malulen emekliyim babam mekli sandıgından emekli ben babamin maasından faydalana bilirmiyim

Üst Alt