Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın vasisiyim. Araç satışını nasıl yapabilirim?

Yeşil timsah

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba babamın vasisiyim babam %99 engelli bilinci kapalı evde makinaya bağı bakıyorum babam rahatsızlanmadan önce
Ben bir araç aldım üzerime başka bir araç olduğu için aldığım aracı babamın üzerine yaptım ve daha sonra babamın bu üzücü olayı meydana geldi vasilik için mahkemeye başvurdum ve vasiliği aldım şimdi babamın üzerine olan aracı satıp engelli indiriminden yararlanarak yeni bir araç almak istiyorum bu konu hakkında bilgi ve tecrübeleri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Önce araç satmak için bile hakimin onayı isteniyor.

Vasilik için hakim karşısına çıktığımda konuyu hakime söyledim babamın üzerine benim aldığım bir araç olduğunu yalnız hakim bana parasını sen versen dahi araç babanın üzerine olduğu için satamazsın ve babanın üzerine araç olduğu içinde engelli indiriminden araç alamazsın dedi

Yeşil timsah

Hakimin onayını almanız gerekir ki var olan aracı satıp yeni araç alabilin. Maalesef başka türlü mümkün değil.

Vasisi olan birinin araç satışı ve tekrar engelli araç alımı

Merhaba aranızda engelli birinin vasisi olup araçı satıp tekrar engelli aracı alan varmı varsa prosedür nasıl işliyor

Üst Alt