Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın ve kardeşimin desteği ile alınan araç EBA'nın kesilmesine neden olur mu?

e.ydmr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Yüzde 90 üzerinde ağır engelliyim Malulen de emekliyim 2000 tl gelirim var ayrıca da evde bakım aylığı da alıyorum 5 tane çocuğum var haftanın belirli günlerinde fizik tedaviye ve nörolojiye gitmeye çalışıyorum bazen de gidemiyorum Pandemi dolayısıyla da ulaşımda sıkıntı yasiyorum aynı binada yaşayan babamın ve kardeşimin de hastaneye gidiş ve gelişimi ve diğer ihtiyaçlarımın giderilmesini kolaylaştırmak için onların katkılarıyla yardım amaçlı ÖTV siz 115000 liraya adıma araç alındı ve dolayısı ile haneye gayriresmi bir gelir girmiş oldu bu durum evde bakım aylığı için sıkıntı yaratır mı..nasıl bir yol izlemeliyim.

e.ydmr
bu mıktara aldıgın bı araç engel olmaz.sordugmda aşırı lüks pahalı olmasın yeterl ıdemıslerdı 200 binlik gibi.bnunla beraber memurlar farklı yorumlarda bulunup uygulama edebiliolar en güzeli işi saglama alma açısından kuruma sormanız. ama bişi olacagını sanmıom.

Üst Alt