Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babannem 2015 için hanedeki kişi sayısına dahil edilir mi?

Superparka

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Selam dostlar

bu gelecek yıl olacak kesinti olayından bende rahatsız olmaya başladım. Benim merak ettiğim kendi evinden ayrılıp bizim evde yaşamaya başlayan babaannemde evin fertlerinden biri sayılırmı acaba bu kişi başına düşen gelir sayısı hesaplanırken onu merak ediyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar kendinize iyi bakın

ADNKS (Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde) de sizin evde gözüküyorsa eğer o zaman gelir hesabına dahil edilir. Yada evinizin bağlı olduğu ilçe nüfus müdürlüğüne dilekçe verip kaydını sizin eve aldırsın.

Teşekkürler cevap için değerli admin kardeşim şunuda söylemem gerek onun oturduğu evi kiraya verdik bu yıl bu durumda da bizim evde oturuyor sayılırmı uzattığım için üzgünüm ama yazmayı unutmuşum iyi geceler dilerim

Admin ben değilim, Ben sıradan bir üyeyim admin Oturanboğa nickli Bülent KÜÇÜKARSLAN isimli bir arkadaş diğer sorunun cevabınada bu durumda o cevap verirse daha sağlıklı olur.

Hmm haklısın birader de sende yanıtlarsan sevinirim çünkü baya önemli bir konu

babannenizin ikametinizi size aldırırsanız ve sizle yaşamaya başlarsa ve sizle yaşadığı tespit edilirse evet hanedeki kişi sayısına dahil edilir. ama sizle de yaşaması şart.
bir evi varmış ve kiraya verilmiş. kira geliri de hane gelirine dahil edilirr. başka geliri varsa o gelirler de hanenizin gelirlerine dahil edilir.

Sağolun melek hanım cevap için anlaşılan aylıklarımıza el sallayacağız 2015te maalesef

maalesef aylığı kesilecek durumda olan binlerce engelli var...

Üst Alt