Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babannem için yaptığımız başvuru Ağustos'ta onaylandı. Maaşı hala yatmadı..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavidusss

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim babaannem yaşlılık maaşı alıyordu aylık 300 civarı. 1 şubatta %94 rapor gönderdik. 04.09.2012 tarihinde onaylandı. online ödeme tutarı 2154 tl . online ödeme tarihi 29.08.2012

son maaşı 365.30 tl yazıyordu. 7 sinde yatıyordu maaşı gittik ama maaş yok ( eskiside yeniside) benim merak ettiğim

biz şimdi 2154 tl mi alacağız yoksa 2154+(365*3) yani 3249 tl mi?

hesap ediyorum 337*5 + 365* 2 = 2415 birikmiş oluyor acaba bundan aldığı üç aylıkları yani 112,58*7= 788 tl yi mi çıkardılar diyorum o zamanda birikmiş para 1627 olmalıydı.:))

1627 ye önümüzdeki 3 alık maaşı ekliyorum 1627+1095 =2722 oluyo. bu işin içinden çıkamadım:(((

babannenizin toplu parası 1 haftaya kadar hesabına işler ziraat bankası babannenizin alacağı toplu paranın içerisinde dir dönem maaşıda ama yinede siz dönem maaşını kontrol etmek için PTT ye bakın varsa alırsınız yoksa zaten toplu paranın içerisindedir dönem maaşıda birde sen ben hesaplama yapamayız görevliler nasıl neye göre artık hesaplama yapıyorlar biz bilemeyiz

ARKADAŞIM BİLDİĞİM KADARIYLA YARDIMCI OLAYIM BAŞVURU TARİHİ BAZ ALINIR.2154 TL TOPLU HAKEDİŞİNİZİN İÇİNDE EYLÜL DÖNEM MAAŞI OLMAZ. EYLÜLDÖNEM MAAŞI2154+1074=3278 TL TOPLAM ALACAKSINIZ.PARANIN YATIP YATMADIGINI SGK KAMU EMEKLİLİK SERVİSİNDEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ. BİLDİĞİM KADARIYLA:eek:

bende öyle düşünmüştüm hatta babamı maaşı alırsın ptt ye git deyip ptt ye yolladımm para gözükmüyor demişler. ben cuma günü ulaşmaya çalıştım primsiz ödemelşeri aradım biz bakmıyoruz dediler bakan numarayı istedim bilmiyoruz dedi kadın. 3 5 yeri daha aradım çoğo 183 e birde 141 e yolladı:( onlarda gene bilgi söylüyorlar. yani benim ekranda gördüklerimi

kardeş toplu parayı ziraat bankasından alcaksın dönem maaşı ptt emekli sicilini ziraate götür para yatmış olması lazım bize bilgi verirsen memnun oluruz.:cool::cool::cool:

bankaya gittk yok dediler. peki bu eylül ekim kasım dönemi maaşı ne olacak o yok çünkü gözükmüyor

Eylül Maaşını aldık ( 405 tl geldi ne hikmetse) toplu para hala yok.

Eylül Maaşını aldık ( 405 tl geldi ne hikmetse) toplu para hala yok. yazı geldi 2 yıl sonra şu tarihte tekrar rapor alınması gerekir diye. ama toplu paradan hala haber yok. bankada da gözükmüyo tebliğde gelmedi

Sgk dan Evrsk Geldi ama para gene yok.

Evrak pazartesi elimize ulaştı 2150 tl yi herhangi bir Ziraat Bankası şubesinden çekebilirsiniz diye ama sistemde para gözükmüyor diyorlar. Ne zaman sisteme geçer)=

ptt bakın kardşimede aynısı ol muştu

bizimkindede yazıyordu postaneden aldık

oradada yok:( sgk primsiz ödemeleri aradım ilkinde bir memur çıktı bu hafta içinde yatar dedi sonra bir daha başka numarayı aradım çıkan memur bayramdan sonra dedi:( birbiri ile tutmuyorlar:(

sonunda bugün toplu parayı alabildik konuyu kapatabilirsiniz

sonunda bugün toplu parayı alabildik konuyu kapatabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt