rahmetli babaannem torunlarına vermek üzere bi miktar para bırakmış ve geçenlerde dedem herkese paylarını vermek istedi .hatrı sayılır bir rakam ben çocuğum için evde bakım maaşı alıyorum ayriyetten kendimde çalışıyorum. şimdi asıl sorum şu biz bu para ile güzel bir araba almak istiyoruz meblağı yaklaşık 65 bin tl (ötv siz hali) şimdi bu parayı biz bi yere bildirmemiz gerekiyormu.. yada araba alırsak evde bakım aylığımız kesilirmi sonuçta extradan gelen bir para bu en azından aracı ucuz aldığımızdan dolayı bi yatırım yapmış olucaz diye düşünüyorum. bu konu hakkında nasıl bir yol izlemem lazım ben bu aracı alırsam sosyal hizmetlere mirastan kalan para ile aldım desem maaşımı keserlermi acaba.bilgisi olan varsa lütfen nasıl bi yol izlemem gerektiğini anlatabilirse çok sevinicem
birde şu andaki aracımı satıcam takriben 20.000 tl ederi bir araç üzerine 45.000 ilave etmeyi düşünüyorum yani aradaki fark 45.000 tl kadar sorun ederlermi acaba
birde şu andaki aracımı satıcam takriben 20.000 tl ederi bir araç üzerine 45.000 ilave etmeyi düşünüyorum yani aradaki fark 45.000 tl kadar sorun ederlermi acaba