Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babası emekli diye %70 raporu olan kişiye özürlü maaşı bağlanmadı!?

namzet

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Bir tanıdığım var, çocuğu doğarken oksijensiz kalmış beyinde özürlü doğmuş.şimdi 22 yaşında bir ay önce falan %70 sürekli özürlü raporu almış.sosyal hizmetlere maaş bağlatmak için başvuru yapmış fakat çocuğun babasının 850 tl emekli maaşı ve kardeşininde maaşı olduğu için red kararı verilmiş. başka türlü yapabileceği bir şey olabilirmi acaba yadımcı olabilirmisiniz.

diğer maş alan kardeşi başka bir yerde ikamet etseydi olurdu

şimdi şüpelendim benim abim sakatlık maaşı alıyor banada baglancak bana cıkmazmı abim farklı

maalesef öyle kardeşim. önceden özürlü birinin 18 yaşını doldurması ve üzerinde herhangi bir malvarlığı bulunmaması yeterliydi ama şimdi ailede bulunan kişilerin toplam geilirine ve bu gelirin kişi başına düşen gelire bakılıyor.

baglanırmı bana ama telefonla aradılar bi sorun cıkmaz maaş bence bi sorun cıkmaz herkesin hakkı ayrım ayrı abim alıyor diye ben kendi saglıgım ne alakası var

şimdi kardeşim emekli farklı üc aylık farklı emekli olunca belki sorun cıkar bellii bir maddeDEN ama evden abim sakatlık alıyor benimde hastayım sonucta abim alıyor diye benim hastalıgım ne olcak korkayın sorun cıkmaz ama emekli olunca evde bilmiyoprum onu

babanın emekli maaşından değil diğer kardeşin maaşında dolayı öyle karar verilmiştir.

Üst Alt