Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babası vefat eden ve annesinin terk ettiği çocuklara aylık nasıl bağlanır?

hayrikocas

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
7 ve 9 yaşında babası vefat eden annesi gittiği için öksüz olan çocuklar için maaş nerelerden bağlanır arkadaşlar

7 ve 9 yaşında babası vefat eden annesi gittiği için öksüz olan çocuklar için maaş

7 ve 9 yaşında babası vefat eden annesi gittiği için öksüz olan çocuklar için maaş nerelerden bağlanır arkadaşlar

Kocaya mı gitti
Çoçuklara Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı çocuk Esirgeme Kurumu sahip çıkar

Sosyal yardımlaşma Dayanışma Vakfı na başvurun eğitim yardımı için

, hayrikocas bulunduğunuz sosyal yardımlaşma dayanışma vakfına başvurun. vakıf, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığına üst yazı yazar gerekli işlemleri başlatırlar.

sorusunu soran arkadaşımıza verdiğiniz cevaplar çok kaba Zorro

çocuklar rahmetli kaynımın çocukların annesi evlenip başka ile gitti
çocuklara yaşlı kaynanam bakıyor çoçuklar ilkokul 2 sınıfa gitmeye başladılar
evde yaşlı kaynanam ve 2 çocuk yaşıyor sadece çocuklara maaş bağlanır mı

Yetim maaşından başka maaş bağlanır mı yetim maaşı ne kadar çocukların eğitim masraflarını karşılar mı

Vefat eden baba emekli ise yetim maaşı bağlanır 25 yaşına kadar

Son düzenleme:
çocukların Sağlık raporu varsa Bağlanır

çocuklar sağlıklı ama sonuçta çocuk bakıma ihtiyaçları var

hayrikocas

sağlıklı oldukları için engeli maaşı baglanmaz.babaları emeklı yada çalışan biriydiyse yeterlı günü varsa çocuklara yetim maaşı bağlanır ama çocuklar için vası isterler küçük oldukları için.ayrıca var ise babadan kalma mal mülk sadece eşi almaz çocuklarada pay edilir.kaynananız yaşlı imiş çocukların maddı manevi bakımı zor olur.

Üst Alt