Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babasının bağkurundan faydalanan anneme evde bakım maaşı bağlatabilir miyiz?

ziftinpeki

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
% 80 raporum var, babam emekli sandına bağlı ve vefatından sonra babamın maaşından faydalanmak için başvuruda bulundum eğer bir aksilik olmazsa bu haktan faydalanacamı umuyorum... bunun yanında annem babamdan ayrı olduğu için herangi bir hakkından faydalanamıyor ve kendi babasının sosyal güvencesi olan bağ-kur dan 104 tl gibi bir maaşı var sadece.. şimdi sorum şu bu şartlar altında anneme benim üzerimden evde bakım aylığı bağlatabilirmiyim şimdiden teşekkürler :)

Yeditepe;

evet aynen doğrudur annem bakıcım olacak ve bakıcı aylığı alabilirmi diye düşünüyoruz %84 ağır özürlü ve sürekli ibareli sağlık kurulu raporumda mevcut tabi ben bu raporu babamın maaşından faydalanmak için cıkardım henuz oda işlemde ve 1000 tl den az olcanı sanmıyorum ve annemle ben oldumuza göre 348 i geçmişmi olcak bu durumda....

Üst Alt