Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bacağımda platinden kaynaklı 2 cm kısalık ve işitme kaybı için yüzde kaç rapor..?

want1989

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,
Bir konu hakkında sizden bilgi ve yardım almak istiyorum.Benim sağ bacağımda kalçamdan dizime kadar platin bulunmakta,bu yüzden bacağım 2 cm kısaldı.Ayrıca kulağımda sağ sensorinöral işitme kaybı bulunmaktadır.Sağlık raporu almak istiyorum fakat sağlık raporu almak için direk hastaneden randevu almak gerekiyormuş ondan önce bu sorunlarım için ayrı ayrı rapor almam gerekiyor mu ? Birde toplam yüzdelik alabilir miyim ? ayrı ayrı yüzdelik mi verilir ?

teşekkür ederim :) de peki tahminen yüzdelik dilim ne kadar olur ? hangi hastane daha çabuk veriyor tahminen bir şey söyleyebilir misiniz *

2 cm kısalık için tahminen % 8 ile % 10 arası bir oran verilir.. Belki daha da az.. Kulağınızdaki işitme kaybı için tahmin yürütemem, odyo testinizin sonucu belirler.. Fakat tek kulağın tamamen sağarlığı için % 12 oran verildiğini hesaba katarak tahmin yürütürsek % 40 ve üzeri oran alabilmeniz zor gibi görünüyor, şansınıza artık..

Şu hastaneden 1 günde alınabiliyormuş: http://www.engelliler.biz/forum/sag...stirma-hastanesinden-saglik-raporu-aldim.html

Üst Alt