Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bacağımdaki platin sebebiyle askerdeyken ameliyat olursam muaf olur muyum?

Keremm1212

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kolumda ve Bacagımda platın var şuan askerim egitim yaparken Bacagımdaki platini yerinden Oynatmışım Hastaneye sevk edildigimde Ameliyat dediler Ameliyat olursam kolumdaki ve Bacagımdaki platinleri Aldırmayı Düşünüyorum Ameliyat olursam Çürük alabilirmiyim Burdaki Arkdaşlar Askerdeyken 2 kere Ameliyat geciren çürük Alırlar dediler dogrumu bilgisi olan acil Donüş yapsın

Bacağımda 4 cm kısalma olmuş, vazife malüllüğüne başvurabilir miyim?

Kalem OturanBoğa] abla abi Ben askerlik Vazifesini Yapmak uzere 30.01.2018 Askere gittim Ama Acemibirliginde Egitimlerde sakatlandım ve topallamaya basladım ayagımın ustüne basamadım ve bana hastaneye sevk verip 1 ay hava degisimi verceklerdi ben istemedim 12 gün Sonra ustabirligine gitcem dedim ve ozaman bana 10 günlük yatak ıstırahatı verdiler sonra ustabirligine gidince 2 ortapedi ve 1 fizik Doktoru incelemesi Sonucu ^ASKERLİGE ELVERİSLI DEGİLDİR^ raporu verilerek muah ettiler Megersem Bacagımda 4 cm kısalma olmuş bunun için Vazife malülüne başvursam sonucu nolur Bi bilginiz varmı
Raporumda R26.2 yürümede zorluk baska yerde sınıflanmamış yazıyo
Karar:B59/F02 yazıyo askerliye elverişli degildir yazıyo

Son düzenleme:
Üst Alt