Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bacak eğriliğine oran veriliyor mu?

kapesh38

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
Selam herkese ben küçükken trafik kazası geçirip sag bacağım iki yerinden kırıldı ameliyatla destek demir kondu alçı çıkarken çıkarıldı ama kırık parçalı kırık olduğu için doktor kemiği üst üste koymuş yoksa bacakta kisalik olur demiş şimdi bacakta kisalik yok ama bacağım içe doğru dönük Artı geriye doğru atık duruyor yani duz durdugumda sag bacağım sol bacagimdan daha geride dizim ama 2000 yılı öncesi olduğu için elimde rontgen falan yok 2000 yılı öncesinin hastane kayitlarida olmuyormuş ben simdi heyete girsem buna oran verirler mi biraz uzun oldu kusura bakmayın cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Değerlendirilmende fayda var... Günlük yaşantını vesaire etkilemiyorsa engelli raporu için olumlu sonuç çıkmaz.

Günlük yaşantını olumsuz yönde etkiliyor mu... Görünüş olarak çok ileri bir bozukluk tabir edebiliyor musunuz?

@kapesh38,

@OğuzHan112, evet gorunus olarak diğer ayağımdan farklı bakinca belli zaten içe doğru basıyorum Artı diğer bacagimdan çok daha geride ikisinde olmakla beraber o bacagimda daha çok venoz yetmezlik var ama safen yetmezlik

Olsun siz bir heyet başvurusu yapın.. bana göre pek olumlu bir şey çıkmaz gibi görünüyor ama siz yine de bir deneyin.

@kapesh38,

@OğuzHan112, ben asıl uyku apnesinden oran alacagimi düşünüyorum yüzde 35 ondan gelecek bu tamamlar mi yoksa bisey çıkmaz mi onun için bi görüş almak istedim teşekkür ederim görüşleriniz için

Hepsini bir yazmıyorsunuz o yüzden sağlıklı değerlendirme yapamıyoruz.

Ağır uyku apnesi varsa diğer şikayetin ile beraber 40'ı tamamlar veya biraz üstünde olabilir.

Heyet başvurunuzu yapın.

@kapesh38,

@OğuzHan112, ondan yüzde 35 geleceğini bildiğim için yazmadım bu hastalık için olur mu diye yazdım yanlis düşündüm galiba ağır şiddette uyku apnesi AHI 74.5

Üst Alt