Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bacak kısalığı (2.5cm) ve inceliğine ne oran verilmektedir?

criminal111

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Herkeze Merhaba. Ben askerlikten muaf oldum.Sağ kalça ve bacakta kemik erimesi vardı orta okulda cihaz falan kullanmıstım.bacagım 2.5 cm kısa ve sol bacağıma görede gözle görülür incelik ve hareket kısıtlılığı var. herkez rapor al diyor ben pek yanaşmıyodum ama suan üniversite mezunuyum ve işsizim rapor almaya karar versem % kaç alırım sizce ?

Yardımcı olmaya çalışalım..erime devam ediyorumu

erime devam etmiyor ama dikkat etmem gerekiyo beslenmeme falan uzun süre ayakta durunca ağrı falan cok yapıyor

Benim kanatim %40 belki Ama tam olarak tablo nedir bilmiyoruz Buradan bişey demek sağlıklı olmaz. Ünv mezunusunuz Umarım güzel bir iş bulur çalışırsınız ..3 ayda 1300 tl için değmez..ama şöylede bir durum var İş bulmak çok zorlaştı Ee millet açta duracak değil.istiyorsan şansnı bir dene.geçmiş olsun

Önce Engelli olduğunuzu belirten en az %40 sağlık kurulu raporunu alın gerisine ALLAH Büyük diyelim Gerekli şartları sağladıktan sonra ekpss sınavlarına girersin Şansın varsa memur da olursun

Üst Alt