Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bacak kısalığı, bilek şekil bozukluğu, orta parmak yokluğu ile sürücü olamaz denildi

matagun

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 1993 yılında H ehliyet aldım.2016 yılında araç alırken kodlu B sınıfı ehliyet aldım.Simdi araba değiştirmek için gittiğimde yeniden rapor istediler.Benim engelim iki bacak kısalığı,sağ kolum elim sağlam,sol kol bilek şekil bozukluğu orta parmak yok.Sol kolumun baş ve işaret parmağımda hiç kısıtlama yok.Diger iki parmak %50 işlev yapıyor.Bugun il sağlık müdürlüğü heyetine girdim.Surucu olamaz raporu çıktı.Sok oldum.yillardir sol elimden fren gaz tertibatlı araç kullanıyorum.Rapora itiraz ettim.Farkli bir ile sevk ettiler.Acikcasi endişeliyim.Parmak kavrama konusunda net bir yazı bulamadım.En az kaç parmak kavramalı bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırlarsa sevinirim.

banada geçen gün nufus müdürlüğünden mesaj geldi aralık ayında son ehliyetinizi yenileyin diye . bende bilmiyrum nasıl yapacaz işimiz zor vala gerçi engellinin hangi işi kolay ki bütün zorluklar sıkıntılar hep bizi buluyo isyan etmek istemiyorum haşa ama dyanamıyorum harbiden... :( :(

Aynı durumdayım.Araba benim elim ayagimdi.Muhtemelen ehliyetimde iptal edilecek bu rapora göre kafayı yemek uzereyim

Hakem hastane

Arkadaşlar Şubat ayında Diyarbakır il sağlık müdürlüğü sürücü olamaz raporu verdi.İtiraz ettim Mayıs 13 te Batman il sağlık müdürlüğü kodları yazarak 1.sınıf engelli sürücü olur raporu verdi.Şimdi Gaziantep İl sağlık müdürlüğü hakem hastaneye gönderildim.Hakem hastaneler genelde hangi yönde karar veriyor.Birde hakem hastanelerde simülasyon oluyor vs gibi duyumlkar alıyorum.Varmı gerçekjtenböyle şeyler

Üst Alt