Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bacak kısalığı için engelli raporu alabilir miyiz?

semih058

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim kardeşim bebeklik döneminde sol bacağından ameliyat oldu ve kaval kemiği 6cm kısaldı 30 yaşın da bunun için engelli raporu alabilir miyiz ve yüzde kaç verirler ayrıca hepatit B hastası bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim teşekkür ederim şimdiden.

semih058

alırsınız oranı kaç olur tabi ona burda bir şey demek mümkün değil. % 1 bile verseler ortapedik engel sonuçta haklarınız olur. Bir girişimde bulunun.

ahmedduman60

yanlış bilgilendırıyorsunuz . % 40 oranın altında hıcbır hakkı olmaz . ÖTV siz arac ıcın % onemlı deıl ama doktorun yorumu onemlı ayaktakı kısalık kas kaybı güçsüzlük arac kulllanımına olumsuz etkı edıyormu onlara bakar. arkadasımın sag kolu 5-6cm kısa ama ÖTV siz arac alamadı normal arac kullanırsın dedı gectı doktor .. % 1 oran hcbrseye care deıl

yanlış bilgilendırıyorsunuz

neyi yanlış kardeşim söylediklerimin. Rapor alırsınız demişim yanlışmı, ayakta kısalık varmış tabi ki bir raporu olacak bunun

Oranı ne olur belli olmaz demişim. Çünkü buna doktorlar karar verecek

% 1 bile olsa haklarınız olur demişim. Burdada kastettiğim ötv zaten. Raporunda ki açıklamalar uygun olursa ötv muafiyeti neden olmasın.

Şimdi neresi yanlış verdiğim bilgilerin. Sizin arkadaşınız alamamış olabilir. O alamadı diye başkası alamaz mı.

raporu aldık arkadaşlar teşekkür ederim cevaplar için

Merhaba,

Konuyu açış tarıhınız .4.9.2023

Raporu aldığınızı bildirdiğiniz tarih 07.09.2023

Lütfen raporu nasıl bu kadar hızlı alabildiğinizi bizimle paylaşırmısınız ....

Benim bu raporlar konusunda l-kaçırdığım bir gelişme olduğunu düşünüyorum.
Bilgilenmek isterim.
Teşekkürler.

Üst Alt