Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bacak kısalığı kaç cm olduğunda araç alımında ÖTV istisnası uygulanıyor?

AGHANURULLAH

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhabalar OturanBoğa. Ben 2012 deki raporumla arac almistim ama ondan sonra da kpss icin raporlarim var 2016dan. En guncelini istediler ve 2016daki raporda 3cm kisalik yaziyor ama maliye 5cm asagisiina vermiyoruz diyor. Bunun yasal bi dayanagi var midir? Cok rica ediyorum bilgilendirebilir misiniz? Suanda yurtdisindayim erken donmek zorunda kalacagim yoksa.

Rica etsem biri cevap verebilir mi? Mecburen yeniden rapor cikaracagiz bu hareket ettitici tertibatli arac kullanabilir ibaresi icinde olarak.Ama maliye bu 5cm olayinda diretmis maalesef. Yani bu cumleyi yazdirsam ama kisalik 4cm olsa alma hakkim olmuyor mu?

Biz geçen sene 9.ayda sol bacakta 3 cm kısalık ve %8 ortapedik raporla araç aldık.

Tesekkürler bilginiz icin. Peki bu devletin yeni istedigi ibare cumlesini yazdirmis miydiniz?

merhaba benimde sağ ayagmda 2 cm kisalik var ve dediginiz gibi bi durum olmadi sadece raporda "sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı arac kullanmasi gerekir" ibaresi verildi kac cm kisa oldugu yazilmadi ve ben vergi dairesi ötv bölümüne sordugumda o ibare olsun yeter diye cevap verdiler siz kisalik durumunu sildirip deneyin derim ben %1 orana bile veriyorlar ortotedik durumda muafiyeti

Merhaba, ayağınızda sadece kisaliki mi vardı benimde sag ayağımda 5.3 cm kisalik var başka rahatsızlık olmadan otv indirimden faydalabilir miyim

Üst Alt