Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bacaklardaki kasılmalar için cihaz..?

System

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba

bir kaç arkadaşımda gördüm tens cihazı denilen bir cihaz kullanıyorlar. bacaklarda ki ağrılara iyi geliyormuş.

daha önce hiç kullanmadım

internetten bi cihaz buldum yerli üreticiymiş kullanan arkadaşlar varsa nasıl bir cihazdır, nasıl kullanılır biraz bilgi verebilirler mi?
zararı varmı elektrik veriyormuş sonuçta vücuda

Mini Tens Cihazı MT-001

Söylediğim bu konuda fikrim yok kimse yan etkisi var demedi sağlık açısından bir sakıncası yok denildi :)
Pazartesi günü bu firmayı arayıp fiyatları hakkında bilgi alcam yerli üretici olması daha iyi olur daha net bilgiler alabilirim ve cihazın arızası olunca daha hızlı servis imkanı olur diye düşünüyorum.

ürünleri de baya varmış biraz inceledim

Klinik Tens Cihazları

Mini Tens Cihazı MT-001

Kanal olayları filan varmış kanal çok olunca daha iyi mi oluyor :S

Sizin bu linklerini paylaştığınız ürünler biraz daha profosyonel ürünler.Yani hastane yada fizik tedavi merkezlerinde kullanılan ürünler.Bunların fiyatı biraz pahalıdır.(2-3 bin TL den ucuz değildir.)Piyasa da 40-50 TL ye bile tens cihazı var.Sizin rahatsizlığınız nedir bilmiyorum ama çok da pahalı bişey almaya gerek yok bence.

Piyasakiler maleaef yeterli kalmiyor

Bende de omurilik yaralanması sonucu sanitas ems tens masaj cihazı var .kaslarınızı kuvvetlendirmek icin ems özelliği olmasına dikkat edin

Üst Alt