Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bacakta 7 cm incelik için yüzde kaç oran verilir?

xavatarx

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
sağ bacakta 7 cm incelik var
bariz aksama var askerlıktende muaf tutulmuştum
yaklaşık bu durumda yuzde kaç rapor verırler arkadaslar yaklasık fikirlerinizi beklıyorum.

Hastanede verilen oran mutlaka başka kurum tarafından değerlendirilir mi?

heyete girdikten sonra verilen oran illa başka yere onaya gider mi yoksa belli başvurularda mı gidiyor.
mesela ben yazdığım bir dilekçe ile devlet hastanesinden enaz % 40 özürlü raporu almaya kalksam (mesela sınavda kullanmak çin)heyete girdikten sonra verilen özürlü oranı geçerlimidir yoksa başka yerlere onaya gidermi.
bu sorum benım ıcın cok onemlı bılen bırı mutlaka vardır.cevaplarsanız sevınırım.
saygılar.

heyette tanıdığın mı var??? öyleyse heveslenme ondan sonra başhekime gider o imzalamazsa heyetin hükmü kalmaz

Yahu siz nasıl %40 rapor almaya kalkıyorsunuz..Dr sakatlık oranı cetveli'nde ne yazıyor ise ona göre oran verir siz kafanıza göre dilekçe yazıp bana %40 rapor verin diyemez siniz...
Sağlam olanlar bile meb sınavı için rapor almaya kalkıyor ya ben öyle algılıyorum.Yazık ya bu gercek engellilere yapılan bir haksızlıktır...
KINIYORUM SİZİ...........

kardeş daha kolayı var git tren rayına uzan tren ayagından geçsin sonra devlet memuru olursun hiç kimseyede ağız eğmemiş olur hakkınla raporu alırsın ben öyle yaptım rapor garantiye biniyo

gerçekte özürlü olupta sınava giremeyecek %40ın altındakileri tartışmak varken neden gerçekleri saptırıyor bazı arkadaşlar anlayamıyorum.

inanın sol ayak biraz aksıyor diye hastanede milyonlar rapor icin bas vuruyor
engelli olmayanlar engeli göstermek icin elinden gelini yapıyorlar.

Üst Alt