Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bacakta kısalık, görme kaybı ve anksiyete bozukluğu için rapor oranı ne olur?

Kullanıcı1

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba, sağ bacağımda 2 cm kısalık var ve zaman zaman ağrıyor ayrıca sol gözümün dr %1 den daha az gördüğünü söyledi ayrıca anksiyete bozukluğu sosyal fobi hastalığım da var 2014 yılında dra gidip ilaç kullanmaya başladım yaklaşık 1.5 yıl kullandıktan sonra bıraktım ve tekrar gittim 6 aydır hala ilaç kullanıyorum ama değişen hiçbirley yok bu hastalıklardan dolayı engelli raporu alabilir miyim?

@Kullanıcı

Yukarıdaki saymış olduğun rahatsızlıklardan mutlaka oran alırsın.

Yapman gereken,özürlü sağlık kurulu raporu vermeye yetkili hastanelerden birine başvurup,rahatsızlıklarınla ilgili rapor talebinde bulunmak.

Bu işlemleri yaparken rapor almak için herhangi bir ücret ödemiyorsun.

Kullanıcı
Kardeşim o şöyle diyor,bu böyle diyorla boşu boşuna kafanı yorma,madem rahatsızliğın var git doktor görsün muayene ve tetkiklerin sonrası durumun hakkında kararını verecektir.
Sen biran önce git muayeneni ol,çünki kimse net'in başında senin mevcut hastalığını bilip sana oran veremez.

Anksiyete

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak, anksyete hastasıyım ve doktor tanısında şöyle yazıyor: " Anksyete bozukluğu diğer, Tanımlanmış"
Bir önceki tanıda: da "Anksyete bozukluğu diğer, Tanımlanmamış." burdaki diğer kelimesi ve tanımlanmış - tanımlanmamış'ın arasında ki fark ne oluyor ben tam çözemedim.

Çok aradım ama pek birşey bulamadım tanımlanmamış ve tanımlanmış ifadesi acaba kesinlik mi belirtiyor? Peki diğer ne oluyor anksyetenin yanı sıra başka psikolojik sorunlarımı kapsıyor acaba? Aklımda deli sorular

Anksiyete yaygın kaygı bozukluğu gibi hastalıklar i kapsıyor sanırım. Bende OKB hastasıyım yani takıntı saplantı bozukluğu benimki de bir anksiyete. Tanılara çok takılmayın ilaç yazabilmek için yaziyorlar

Evet geçmiş olsun ben engelli raporu için uğraşıyorum 8 senedir var bende bu hastalık

Üst Alt