Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ötv den muaf olabilmeniz için yasada %1 ve%39 arası olanlar ötvden sonra 39 90 arası yine ötvden 90 ve üzeri ötv+kdv den yararlanır yazıyor mühim olan ötvden muaf olmak değil zaten ehliyet için aparat yazdırması mesela bendede 2cm kısalık mevcut fakat bende birde femur pertes sekeli diye teşhis var 102 = ticari araç ve ambulans süremez 78= sadece otomatik vites sürebilir 47= iki tekerli motor süremez kodları yazıldı yani 78 yeterli olan koddur inşallah sizede yazarlar.
Sag bacakta 5 cm kisalik ve 2 cm incelik var.dogustan kalca cikigi.daha once %35 rapor alabildim.%40 alabilormiyim.h sinifi alabilirmiyim acaba.ankarada hangi hastaneden daha kolay rapor alinir
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 cm kısalığın raporu sarasota beyin dediği gibi % 8 veya en fazla %14 olarak değişiyor. aynı zamanda diğer bacağa göre incelik varsa oran değişiyor en fazla % 18 oda işe yaramıyor maalesef.
bir bayan gördüm bacağı kalçadan kesik yani bir bacağı yok yeni rapor aldım % 45 di % 40 zor aldım bu halimle dedi koltuk deyneğiyle geziyor. gerisini siz düşünüm belden altına fazla rapor verilmiyor.
Malesef bu kişinin oranı en az %50 olmalı bence 40 vermişler düşünün 1 puan eksik verse 39 olacak ve tek bacağı kalcadan olmayan biri engelli bile sayılmayacak
merhaba. trafik kazası sonucunda ayağımda 2 cm kısalık kaldı. femur ve tibiada parçalı kırıklar ve platinler var. en son ki ameliyatta femur kaynamadığı için kemik eklemesi yapıldı şuanda da yeterli kaynama yok tekrar bir ameliyat olabilir. tabanlık kullanıyorum yine de hafif bir aksama oluyor yürürken. bu durumlar göz önüne alındığında heyetten % kaç oran çıkabilir?
Bacakta kısalık olunca rahatlıkla alabilirsiniz benim sağ bacakta 4cm kısalık var %18 raporla 2017de aldım arabamı. Doktor kod yazarsa %8 ile bile ortopediden alırsın
Peki bu aldığım raporun bana ne gibi faydaları olabilir? Mesela şuan askerim ben Şırnak'ta görev yapıyorum fakat Ankara'ya sevk edildim. Hazır Ankara'ya gelmişken bunu alsam askerlikte de bir faydası olur mu acaba?