Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bacaktaki platin uzun yıllar sonra ağrı yapmaya başlayabilir mi?

Beliz

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Platinin çıkma süresi nedir? Çok uzun yıllar sonra ağrı yapar mı? Yaparsa çıkartmak mümkün olur mu? Ve neden ağrı yapar bilen var mı?

Platinin amacına bağlı çıkma süresi.durumunuzu bilmediğim için geçici de olabilir kalıcıda.çok uzun yıllar sonra değil ona zaten kısa bi süre sonra alışırsınız.sadece üzerine basıyosanız çok yüklendiğinizde ağrı yapar.ağrısına dayanamazsanız çıkarmak tabi mümkün.neden ağrı yaptğınıda da gelince,sonuçta vücuda yabancı bi cismi monte ediyosunuz zorlarsanız tabi ağrı yapıyo.ama durduk yere hissetmezsiniz

Teşekkür ederim nezaketiniz ve cevabınız için.. Size de çok çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, hiç sıkıntı görmeyin inşallah. Bu 18 yıl önce sağ femur kemiğine takılmış 10 vidalı bir plak yani platin. Kaynadıkan sonra platinin alınacağı söylenmiş.Çok genç olduğu için korkup bidaha gitmemiş. Şimdiye kadar bir sıkıntı olmamış.Ama son bir aydır ölümcül şekilde ağıyormuş. Doktora git dedim, gitmiş..Bacakta ve platinde her hangi bir hasar yok..MR istemişler bel ve bacak. Platin MR'a uyumlu mu değil mi ona bakıyorlarmış. Ama ağrı hiç kesilmiyor diyor. Ben kardeşimde de var. Ona da aynı bu tandık gibi sarhoş bir sürücü çarptı. İnsanların hayatlarını ne kadar kolay harcıyorlar canavar yaratıklar. Geç çıkarttıran olmadı mı hiç? Ağrı nasıl keslir?

Ben 15 yaşındayken kalça çıkından amaliyat oldum gelişme çağında olduğum için 1 sene sonra platinlerimi çıkartmak istediler platinler kemiklerime öyle kaynamış ki çıkartamadılar şu an 50 li yaşlardayım sadece çok yorulduğum zaman biraz ağrı yapıyor birde kışın çok
üşütüyor yanlış anlaşılmasın benimki kalça protezi deyil kendi kemiğimi değişik bir metodla kendi kemiğime çivilediler ilerde protes yapılmasın diye çok ünlü bir profösör yapmıştı amaliyatımı ama şimdik malesef hayatta deyil. Herkese iyilik sağlık dilerim.

Üst Alt