Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağ-Kur borcu olan emekliliğe başvurabilir mi?

Nagihan07

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

Emeklilik Şartlarını taşıyorum. (%62 Rapor 15 Yıl Sigortalılık ve 3970 Gün ile 4A Bağkurlu)

Faizlenmiş durumda Bağkur Prim Borcum var Emekliliğe Başvurum kabul edilir mi? Borcum olduğundan dolayı Başvurum Red mi edilir. Yoksa Başvurum kabul edilir ancak Prim borcu nedeniyle Maaş Bağlanmaz mı? Yardımcı olabilecek kişilere şimdiden Teşekkür ediyorum

merhabalar,,bağkur pirim borcundan dolayı başvurunuzu kabul etmez ama emeklilik için borcun dışında şartlar uygunsa eğer borç için bir bankaya yönlendirmesini talep edebilirsiniz.kurum net borcu çıkarır ve ödendiği taktirde emekli olur derse banka kredi çıkarır sizin adınıza ve maaşınızdan keser.

Teşekkürler.... T.C. Ziraat Bankası'nın Kampanyası vardı sanırım bitmiş. Özel Bankaların Şartlarını vs.. araştıracağım. Ancak dediğim gibi benim korkum Prim Borcum var diye BaşvurumunSGK'da Reddedilmesi.. Böyle bir madde varmıdır yokmudur bilmiyorum Sabah SGK ye gidip karşılarına dikileceğim, başlarından savmazlar ise gerisi kolay :)

ziraat bankası en son kabul ediyordu bu kampanyadan sonrasından bahsediyorum ,bankada size örnek bir dilekçe verebilir sgk ya verilmek üzere

Üst Alt