Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağ-Kur'dan Kendinden Jelli Sonda alımında sorun yaşayan var mı?

Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bağkurdan sonda alan var mı? alıyorsanız ne kadar zamanda
yatırıyorlar parayı? ben önceleri evrakları kendim veriyordum, ama bir türlü normal yatmadı. 4 ay itiraz dilekçesi verip öyle aldık. şimdi başka medikalla konuştuk, senet veriyoruz, paramız yatınca parayı verip senedi alacaktık. ama para 5 ay oldu daha yatmadı. medikal iki aylık verdiği sondayı yani 4 ay verdi bunlardan en az birini parasını vermen lazım diyor
bana bilgisi olan cevap verirse menmun olurum. şimdiden teşekür ederim

bu konuyu sgk kurumuna sormanı isterim direkt muatap onlar olsa gerek. bende yaklaşık2 ay bekliyorum sonrasında para hesabıma yatırıyorlar.önceleri hemen evraklarla peşin ödüyorlardı.onlarda bizi bekle sürün taktiği uyguluyorlar.hepimize kolay gelsin.

İstanbul 6 aydır sorunlu! Sadece Bağ-Kur değil, SSK'lılar da 5 ay bekliyor faturalarının karşılığını almak için! SGK'na sık sık şikayet e-mailleri göndermek gerek sanırım.. Yoksa bu İstanbul'daki'ler umursamazca mağdur etmeye devam edecekler...

Bu arada, kurumlarda yaşanan sorunlar sözüm ona giderilmiş ve normale dönülmüş. Bakalım bundan sonra ne olacak...

Üst Alt