Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağ-kur'lu işveren vergi indiriminden faydalanabilir mi?

mevt88

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben 2000 yılı başlangıcı ile bağkurluyum.Halen SGKnın devredilen bağkura prim ödemekteyim.Geçenlerde sakatlığımdan dolayı vergi indiriminden faydalanmak için bulunduğum ilçedeki vergi dairesine müracaat ettim.

Bana sen bağkurlusun işveren konumundasın.İş yerinde çalıştığına dair bize belge getiremezsin fakat SSKlı olsan birinin yanında çalıştığına dair belge getirsen ancak o zaman vergi indiriminden faydalanırsın dediler.Ben vergi indiriminden nasıl faydalanabilirim?

Teşekkürler Saygılarımla...

rapor...

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiye ...
Ben daha önce SGKya malulen emeklilik için başvurdum.Aldığım raporun üzerinde "malulen emeklilik için durum bildirir raporudur" yazıyor iş gücü kaybına dair herhangi bir %de yazmıyor.bu raporu aslı gibidir ibaresi ile tekrar hastaneden alsam vergi indirimi için kullansam olurmu? saygılarımla...

----------

birde hangi dilekçe ile başvuracağım bi zahmet yardımcı olurmusunuz.

daha önce almıs oldugun rapor olmaz yeni rapor alman lazım oran yazması gerekiyor bende ugrsıyorum yarın vergi dairesine gidecegim bakalım ne olur

Üst Alt