Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağımlılıklar (Sigara, Alkol, Madde, Kumar, İnternet vs. )

Taz

Yasaklı Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
İnsan neden bir şeylere bağımlı olur? Bağımlı olmadan önce eksikliğini bile hissetmediği şeyleri, nasıl hayatının merkezi haline getirir ve adeta onun kölesi olur? Bazen kendimize bile itiraf etmekten çekiniriz, kendimize yakıştıramayız bu durumu fakat bağımlılıklardan kurtulmanın ilk yolu önce bağımlı olduğumuzu kabullenmektir.

Aramızda bağımlı olan arkadaşların olduğunu düşünerek böyle bir başlığın olması gerektigine inandım. Bu sayede birbirimize destek olabiliriz.

Sende hangi bağımlılıklar var ?

Sigara, kumar ve internet.

Gerçek bağımlı aslında bağımlı olduğu şeyi kabul etmez/etmek istemez. Günümüz bağımlılığı bence selfie:)))

Alemin derdi ben olmuşum, demek ki zamanında iyi xxxxxxx :)

bu işlerin akılla zekayla alakası yok,kimse bilmez kimin ne yaşadıgını,allah kimseyi düşürmesin derim ben,ne yardım varsa allahtandır,bende bir zamanlar bolca kötü alışkanlıklarım vardı,herkesin bir hikayesi vardır mutlaka ama bir an boşluga düşüyorsun işte farkında bile olmuyorsun,çaresizlik ve yalnızlık insana herşey yaptırıyor,allaha şükür şuan sadece sigara içiyorum,zaten onuda bırakacagıma inanmıyorum.:D

Üst Alt