Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağırsak, göz ve fıtık ameliyatlarımdan dolayı yüzde kaç oran alabilirim?

husrevakkus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1990 apandisit ve bağırsak ameliyatı 1996 bağırsak ameliyatı 2006 sağ göz kornea ameliyatı 2012 sol göz kornea ameliyatı 2012 bel fıtık ameliyatı oldum görme oranlarım sağ göz % 40 sol göz % 05 toplam %'de kaç özürlü raporu alabilirim

Apandisitten oran alamazsınız. Bağırsaklarınızdan ameliyat olmanıza sebep olan hastalık nedir, devam eden şikayetleriniz var mı? Bel fıtığı ameliyatından % 8 ila % 12 arası bir oran alınabilir.. Gözlerinizdeki sorunlardan dolayı net birşey söyleyemem.. Ama, şu konuyu okursanız, benzer durumda olanların paylaştığı bilgilerden fikir edinebilirsiniz: http://www.engelliler.biz/forum/sag...ranlari-hakkinda-guncel-bilgi.html#post777983

Gözlerinizden tekrar ameliyat olma durumunuz var mı?

Rapor oranı

1990 yılında apandisit patlamasından dolayı ameliyat oldum apandisit ameliyatından 10 gün sonra bağırsak dolaşmasından ameliyat oldum 1996 yılında bağırsak yapışmasından ameliyat oldum 2006 yılında sağ göze kornea nakli yapıldı görme oranı %60 2012 yılında sol göze kornea nakli yapıldı görme oranı %40 2012 yılında bel fıtık ameliyatı oldum bunlara göre özürlülük oranım %'de kaç olur cecap için şimdiden teşekkürler

Üst Alt