Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bagkur ara karar verdi, Cerrahpaşa'ya sevk etti. Emeklilik onanır mı?

57boyabat

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bagkur hakem hastaneden aldıgım 42 raporu olmasına ragmen ara karar vermek cerrah paşaya sevk etti Cerrah paşa hastaneden tekrar rapor alarak ankara yâ gönderdim
Tekrar ara karar istermi emeklisi onylarmı

57boyabat

Aldığınız ikinci rapor birinciyi destekler mahiyette ise, yeniden rapor ya da ara karar istenmez, emekliliğiniz onaylanır.

Kardiyoloji aynı oran vardı KBB daha önce oran ı /8 di 38 olarak ankaraya gitti hayırlısıyla beklıyorum olumlu olur işallah oturanboga

@57boyabat

EK-1 derken neyi kastetmiş olabilir, anlamak kolay değil. Maluliyet başvurusu için sigorta müdürlüğünün sıralayacağı MALULİYET DOSYASINA AİT KONTROL LİSTESİ olabilir mi acaba?

Evrağınızı gönderen sigorta müdürlüğü bir şeyleri eksik yapmış olabilir belki.

Peki hakında karar verilebilmesi için resmi üniversite hastanesine başvurarak XXX operasyonlarını geçirip getirmediği / xxxx rahatsızlıklarını iyileşip iyileşmesdigini bildirir sağlık kurulu raporu alarak aslını sgk emeklilik işleri daire Başkanlığına gönderilmesi şeklinde verilen arar karara istinaden başvurulan fakülte hastanesi 4 ayrı poliklinik tarafından bizden oran istenilmemis denilerek 4 ayrı poliklinik tarafından tekrar tahliller Mr istenilerek sonucuna göre 4 ayrı durum bildirir rapor hazırlıyor ve rapor son cumlesini cd ektedir yazarak yorumsuz bi şekilde kapatıyorsa ( olumsuz bi durum yok her biri geçirilen operasyonların teyidi ni yapmış sadece) sgk tekrar ara karar alıp başka bir hastaneye sevk edermi emekliliği onaylar mi

OturanBoğa

Ek 1 tebligat maltepe sgk yazmışlar ikamet ettigim bolge müracaatı ümraniye sgk bende anlamış degilim zannettim emekli işlem ler bitti ama oyle degilmis nereye müracaat edilen yerden son lanıyormuş umranıye boyle cvp verdi hayırlısı bakalım

Üst Alt