Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur emeklilik başvurum reddedildi. Ne yapmamm gerek?

sibirya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler affınıza sığınarak bir sorum olucak,

ankilozan spondilit rahatsızlığım var kalçamda 2 sinde total protez var,
sgk 1593 günüm var 8-9 senedir bağkurluyum,18 yılı doldurdum bağkur servisine gittim 5510 emekli için müracat ettim
okmeydanı hast.11 doktor heyete çıktım sen git biz dosyayı gondeririz dediler evrak ankaraya gittiara karar çıkmış 3-4 dalda daha inceleme istediler
heyet başkanı nasıl dosya geri geldi şaşırdı iş bilmezler görev başında dedi tekrar dosyayı gönderdiler 1 hafta önce ankaradan %30 karar verildiğinden talebiniz red oldu yazısı geldi
ne yapmam lazım itiraz mı etmem sgk uzmanları ile konuştum bu işi yapanlar senin itirazınla bize vekalet verirsen bizim yapacağımız itiraz farklı olur diyor garanti vermiyor fakat daha detaylı incelenir diyor

sibirya
Tekrar değerlendirilmesi için karara itiraz edeceksiniz. İş takipçilerinin o daha farklı olur sözüne kanmayın para talebi için öyle konuşurlar. İtiraza da red kararı çıkarsa o zaman yargı yoluna gitmekten başka yol kalmaz.

sibirya

Ufuk abinin dediği gibi, yüksek sağlık kurulunca değerlendirilmesi talebiyle red kararına karşı itiraz edin. Ve bu konuda kimseye vekalet felan vermeyin. İşlemler evrak üzerinden yürür, kimsenin en küçük bir etkisi olamaz.

Üst Alt