Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur özürlü emeklilikte maaşımızı nasıl fazlalaştırabiliriz?

karpas

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
04/10/2010 tarihi itibari ile bağkur kaydım bulunmaktadır.

% 56 özürlü raporum var. Ltd. şti ortağıyım.

1-şirkette vergi indirimi olarak herhangi birşeyden faydalanabilirmiyiz.

2-emeklilik durumunda maaşımı yüksekten alabilmem için ne yapmam lazım.

3-ne zaman emekli olabilirim.

4-ssk olsam daha mı iyi olur

bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar

teşekkürler

1- Hayır: http://www.engelliler.biz/forum/sak...yararlanabilir-sorularinin-cevabi-burada.html
2- Ne kadar prim o kadar emekli maaşı
3-
bagkur.PNG

4- Evet, ssk'lı çalışan olunca emekli maaşı daha fazla olur. Yalnız, unutmayın, Son 2520 gün primin fazlası hangi statüde ise, o statüde emekli olunur.

Peki bağkur prim ödememizi nasıl artırabiliriz.

Sigorta müdürlüğüne gidip artırabilirsiniz heralde. Muhasebeciniz de bilir...

oturanBoğa merhaba . BAĞ-KUR için emeklilik müracaatında bulundum.beni hastaneye sevkettiler. Raporu duzenledilr. Bekliyoruz bakalım sonuç ne zaman çıkar. Birde beni malul emeklilik için müracatta bulundurdular. Telefon açtım ve söyledim. Benim raporum en fazla %56 malullulük kurtarmıyor diye . Değiştirdiler ve BAĞ-KUR özel emekliliğe çevirdiler. Ve hala sonuç yok.

karpas

Önce malulen emeklilik olarak işleme alıyorlar ve "durumunuz maluliyeti gerektirecek düzeyde değil" diyerek reddediyorlar, sonra siz o zaman madde 28'den Yaşlılık emekliliği olarak işleme koyun" diyorsunuz ve o şekilde emekli ediyorlar

Üst Alt