Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur'a 5510/28. madde kapsamında emekli olmak için başvurdum, ama malulen..?

mmtmt

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm Arkadaşlar

bundan 5 ay önce Antakya bağkur il müd emeklilik için başvuru yaptım yaparken oradaki memura söyledim % 40 ila %50 arası özürlüyüm 26 yıldan beri kaydım var fakat 5500 günüm var dedim 5510 /28. madde kapsamında emekli olmak istiyorum dedigim halde beyfendi beni malülen sevk etmiş.
Şimdi tekrardan telefonla görüştüm bana dediği " ilk önce 5510 25 ten başvuru yapacaksın red gelince 28 den başvuru yapabilirsin diyor"
ben de kapadım teli gitmedim daha.

Şimdi ben %40 ila %50 arasında özürlü olup 5500 gün ve 26 yıl önceden sicil kaydm var bu şartlarla emekli olabilirmiyim ve bu adamları beni böyle sevk etmediler diye mahkemeye verebilirmiyim geçmiş haklarım için

Hemen BİMER e şikayet edin ....

şartımda bir sıkıntı yok değilmi 5500 gün prim ödedim diger ödemedigim günleri sildirdim ben sicil kaydım olalı 26 sene oldu

Bağkur çalışanlarının edepsizliği! Sizi 28. maddeye göre değerlendirmeleri gerekirken, maluliyet (yani 25. maddeye göre) değerlendirmişler! %40 ve üzeri rapor almanız yeterli...

Şuradaki yazışmaları okuyup bağkur'da müdüre çıkın: http://www.engelliler.biz/forum/eme...mi-alarak-emekli-olma-proseduru-nasildir.html

Mırın kırın ederlerse, SOSYAL GÜVENLİK KURUMU HATAY SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI'na uymadıkları gerekçesiyle valiliğe şikayetçi olacağınızı söyleyin!

ilginize teşekkür ederim bu hafta içi gidecegim yeni rapor almadan bu raporla 28. maddeye göre değerlendirilmek istiyorum diye dilekçe verecegim

Gelişmeleri bu başlıkta paylaşın lütfen...

arkadaşım ben antakyalıyım aynı şeyler benimde başıma geldi mucedelem sonunda emekli oldum .yanıma gel sana yol göteriyim.tel 2161744 turan aslan

arkadaşım ben hatay il müdürüne gittim derdimi o cözdü baba adam tavsiye ederim

Üst Alt