Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur'a geçersem vergi indirim hakkım ziyan mı olur?

ersin_67

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben kendi işime geri dönmek istiorum vergi indirimi alıyorum kendi sigortamı kendim ödeyebilirmiyim illa başka birinin üstündenmi sigortalı görünmek zorundmıyım vergi indirimi kendi işime dönersem geçersizmi kalr

Defterdarlıktan elde ettiğiniz sakatlık indirimi bakidir. Bağkur'a geçmeniz bu hakkınıza hiç bir zarar vermez.

Yalnız, unutmayın, son 2520 primin fazlası hangi statüde ise, emeklilik o statüde gerçekleşir. Bu bağlamda fazlalık Bağkur'a geçerse, emekliliğiniz de Bağkur'lu olarak gerçekleşir. Bu durumda sakatlık indiriminiz emekliliğinizde hiç bir işinize yaramaz; Bağkur sevki ile hastaneye gidip yeni rapor almak zorunda kalırsınız

vergi indirimi

Bülent bey benim fazlası bağkurdan şimdi siz bağkura geçsenizde sakatlık indiriminiz devameder diyosun sonrada vergi indirimi bağkurda bir işinize yaramaz diyosunuz benim tamamem umutlarımı kırdınız şimdi ben şimdi 3.buçuk yıl sigorta ödeyip erken emekli olma hakkına sahip olamıyorummu yani boşunamı çekiyorum ben şimdi bunca cefayı burda biri olur diyo biri olmuyo diyo kimin bilgisi doğrultusunda ne yapıcamı bilemez oldum

sigorta

ben zaten bağkura tekrar geçmiycem sigortaya devam edicem 1261 günü doldurursam ben sigrtadan erken emekli oluyomuyum hani son 2520 gününüz hangisiyle ondan olursunuz diyosunuz ozaman benim işim yine kötü oluyo

Son primlerin 1261'i ssk statüsünde olunca, ssk statüsünde emekli olacaksınız...

Üst Alt