arkadaş malesef olamadım bugün ögrendim .kurumun hatası yüzünden .bBen neden olamadıgımı yeni konuda yazıçam o da önemli
( BAGKURDAN emekli olaçakların dikkatli bir şekilde yazımı okuması faydasınadır.ilk baş vuru sgk ya yapıyosunuz başvru formunda ( !! burayı dikkatli okuyun!!)
Erken engelli emekli başvurusu talep edin veya verdikleri formda erken engeli emeklilik bölümünü işaretleyin.'!MALULEN KISMI DEGİL
sizi anlaşmalı hastaneye sevk ederler aldıgınız orana göre erken engelli emekliligi süreci başlar
.rahatsızlıklarınızın oldugu kliniklerde oran verirler .rahatsızlıklarınızın bölümler bitdikten sonra heyet için gün verirler. dosyanızı baglı bulundugunuz sgk il kurumuna yollanır .dosyanızı 20 veya 25 iş günü sonrası
https://uyg.sgk.gov.tr/EvrakArama/ bu adresden takip edersiniz baglı bulundugunuz sgk ya geldigi zaman elden ögrenirsiniz
Arkadaşlar 11,10,2017 de bagkurdan emeklilik için kuruma başvurdum.Bulundugum sgk bana uzak oldugu için bana daha yakın olan yakın sgk kurumuna gitdim form verdiler kendi el yazımla ve ıslak imzamla erken engelli emeklilik olan ibareyi işaretledim .
kurum dosyamı bayraklı izmir baglı oldugum sgk ya sevk etdi işlemlerim 26,02,2018 de bitdi .sonucumu beklemeye başladım .
29,03,2018 red verdiler sebebi BURASI ÖNEMLİ dosyam sevk edilirken kendi yazım ve ıslak imzam olmadan formum malülen olarak sgk çalışanı kafasına göre evet kafasına doldurmuş. itiraz etdim ben malülen başvurmadıgımı onlarda dosyama bakıp ilk başvuru olan el yazımla ve ıslak imzalı formumu buldular hatalarını anladılar ama olan bana oldu .
sizde bu hatalara düşmeyin başvurdugunuz dosyanın muklaka fotokopini çıkartın veya bir nusrasını isteyin bu sebebden dolayı emeklili olamadım gereken yazışmaları ve şikayetleri yaptım. Sgk şefi tekrar dosyamı ankaraya yollucaklarını söyledi ama onada güven olmaz bimer den ve alo 170 den şikayet ve kayıt oluşturdum bekliçez artık durumum bu