Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur'dan emekli olmaktansa SSK'dan emekli olmak için 400 gün beklemek avantajlı mı?

Konular
91
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim iki dereceden vergi indirim hakım mevcut.bağkurla beraber 3500 günüm var.şu anda ssk lıyım.3560 günüm dolduğu zaman bağkur maaşı alacam.ssk da olmam için son 1261 gününe 400 gün kalmış.ben 400 günü beklemek istiyormki maaşım yüksek alayım diye.sizin fikriniz nedir acaba maaş farkı varmı.yoksa beklemeye değmezmi.

400 gün bekleyip prim ödeyeceksin ama bağkurdan emekli olup emekli maaşı almak var iken ve tekrar SGDP ödeyerek çalışırsın 400 gün hem emekli maaşı hemde çalışarak hak ettiğin maaşı alırsın.
Bence hemen emekli ol....

tam anlamadım.ben şu anda ssk lıyım.şimdi emekli olursam yinede ssklı çalışabilirmiyim demek anlamınamı geliyor

bülent kardeşim boşuna demiyor en iyi emeklilik en cabuk olanıdır diye bende de aynı durum var ama ben erken bagkuru tercih ettim cünki yarın öbür gün dengelerler maaşları

Benim bildiğim, zaten bir ucundan bağkur'a bulaşılmışsa, ssk statüsünde emekli bile olunsa, maaş görece düşük oluyor...

Üst Alt