Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur'dan engelli emeklilik için başvurdum ama malulen emekliliğe yönlendiriyorlar!?

Karfo

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşla gelsin %42 sürekli raporum var..Bagkurdan 2005 giriş 2021 çıkışım var..5858 günde primim mevcut…. Şimdi sskl olarak Çalışıyorum 400 günde…ssk primim var Toplam 6258 gün primim VAR..Bagkurdan emeklilik için müracat ettim 28. Maddeye göre..kabul etmiyor… Malulen emeklilige yönlendiriyor… sen şimdi ssklısın diyor..benim %60 raporum yokki….Araştırmalarıma göre ordanda ret geliyormuş ne yapmalıyım tşk ederim

2020 yılında %42 sürekli raporum var. Bagkurdan günüm ve prim günüm doldu .emeklilik müracat ettim 28. 5 maddeye göre memur kabul etmiyor..Malulen müracat edecen diyor bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar.....

Karfo

Anlamsız şekilde evet, malulen emekliliğe sevk ediyorlar, sonra "malul değilsin" dediklerinde siz "allah belanızı versin, biliyorum ben de, onun için işlemleri 28/5'e göre yapın" diyorsunuz. Onlar da 28/5'e gör işlem yapıp emekli ediyor

En sonunda müdüre çıktım görüştüm 28/5 e göre hastaneye sevkimi yaptırdım..heyete girdim çıktım Bakalım sonuç ne olacak beklkiyorum

Üst Alt