Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur'dan rapor ile 5x1 ya da 6x1 adet kendinden jelli sonda/katater alan var mı? [Soru]

K.Altun

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Bağkur'dan rapor ile 5x1 ya da 6x1 adet kendinden jelli sonda/katater alan var mı? [Soru]

Ankara Atatürk araştırma hastanesine tak raporu için başvurduğumda Bağkurlular için max 4x1 verebileceklerini söylediler. nedenini sorduğumda, Hastanede bu güne kadar maksimum 4x1 yazdıklarını ve bu sayının üstüne çıkmayacakların söylediler.

Acaba aranızda bağkurlu olupta 5x1 yada 6x1 adet TAK alabilen var mı?.

Bağ-Kur da, SSK da, Emekli Sandığı da günde 6 adet olarak ödeme yapıyor. Bu konuda hiç bir tereddüt yok.
Tüm kurumlar Tedavi Yardımına İlişkin Uygulama Tebliği (Sıra No: 8)'e göre ödeme yaparlar

Atatürk Araştırma hastanesine gitmene gerek yok. Bağ-Kur ile anlaşmalı herhangi bir özel hastaneye de gidebilir ve günde 6 adet olarak yazdırabilirsin. Yeter ki rapordaki ibareler uygun olarak belirtilsin.

Teşekkür ederim oturanboğa, yeni anlaştığım ve hi-slip-plus için vekalet verdiğim medikalcimde artık sorunsuz olarak 6x1 verildiğini söyleyerek yeni rapor çıkarmadan 6x1 üzerinden tak'ları temin etti. Bir kaç hafta sonra 4x1 olan raporumu 6x1 olarak yenileyeceğim.

selam arkaaşlar ben 2 seneye yakın tak kullanıyom benim sosyal güvencem olmadıgı için taklarımı baglı oldugum kaymakamlıktan alıyorum allah razı olsun onlardan. ben geçen sene 70.yıl fizik hastanesinde yattım orda tak raporu çıkartım ve dokturuma gidip reçeteme 2 aylık yazıp kaymakamlıga gidip alıyorum kullandıgım jel hi slip raporumda şöyle :karar: klinik bilgilere göre hastanın 1 yıl süreyle 12 numara kendinden jelli hidrofilik kateter 6x1 180 adet 7 ay ve idrar torbası haftada bir 1x14 adet ay kullanılmasına gerekli olduguna dair s.k kararı oy birligi ile verilmiştir not : raporumu senesi olunca yeniden çıkarıyom ben böyle alabiliyorum

Üst Alt