Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkurluyum. Rahatsızlıklarımdan vergi indirimi alabilir miyim? Nereye başvurmalıyım?

düfa

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2. kez majör depresyon tedavisi görüyorum. ayrıca bronşektazi ve amfizem rahatsızlıkları ayrıca sinüzit teşhisi var.bağkurluğum. vergi indirimi almak için nereye başvurmalıyım.rahatsızlıklarıma %40 alınır mı

basitusul de veya serbest meslek mükelefi iseniz vergi indirimi için muracatı edebilirsiniz bağkurdan.

bağkurlu

gerçek usulde vergi mükellefiyim,bu yüzden vergi indirimi alamıyacağımı söyledi vergi dairesi, doğrumudur.birde sgk'dan erken emeklilik için müracat ettim ama onlar malülen emeklilik için görderebiliriz dedi.ne yapmalıyım.

Ancak Basit Usulde vergilendirilenler sakatlık indiriminden yararlanabilir.

Bağkur'dan emeklilik başvurusunu önce malulen emeklilik olarak işleme alıp, reddediyor, sonra 5510 28. maddeden Yaşlılık emekliliğine dönüştürüp, % 40 üzeri rapor ve diğer şaartlar tamamsa, emekli ediyor.

bugün heyete girdim,psikotik depresyon ve koah teşhisi kondu yarın sonuç alıcam.psikiyatri %40 vereceğini söyledi.acaba koah tan % kaç alabilirim. az etkilenme var

bağkur hem malülelen hemde çalışma işgücü kaybının tespiti için sevk etti.

psikiyatri %40 koah %20 toplam %52 aldım.ankara oranı düşürür mü? ankaradan sonuçlar ne kadar sürede sonuçlanır?

Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 03-04-05-06 & 0312 415 27 05

ankara %52 onayladı.emekliliğim sürekli mi olur yoksa süreli mi? nasıl belli olur

Hayırlı olsun. Emeklilik de sürekli olacaktır; kontrol muayenesi istenmeyecektir.

neye dayanarak sürekli olduğunu biliyorsunuz

Üst Alt