Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bağkurluyum. Rahatsızlıklarımdan vergi indirimi alabilir miyim? Nereye başvurmalıyım?
2. kez majör depresyon tedavisi görüyorum. ayrıca bronşektazi ve amfizem rahatsızlıkları ayrıca sinüzit teşhisi var.bağkurluğum. vergi indirimi almak için nereye başvurmalıyım.rahatsızlıklarıma %40 alınır mı
gerçek usulde vergi mükellefiyim,bu yüzden vergi indirimi alamıyacağımı söyledi vergi dairesi, doğrumudur.birde sgk'dan erken emeklilik için müracat ettim ama onlar malülen emeklilik için görderebiliriz dedi.ne yapmalıyım.
Ancak Basit Usulde vergilendirilenler sakatlık indiriminden yararlanabilir.
Bağkur'dan emeklilik başvurusunu önce malulen emeklilik olarak işleme alıp, reddediyor, sonra 5510 28. maddeden Yaşlılık emekliliğine dönüştürüp, % 40 üzeri rapor ve diğer şaartlar tamamsa, emekli ediyor.
bugün heyete girdim,psikotik depresyon ve koah teşhisi kondu yarın sonuç alıcam.psikiyatri %40 vereceğini söyledi.acaba koah tan % kaç alabilirim. az etkilenme var
bağkur hem malülelen hemde çalışma işgücü kaybının tespiti için sevk etti.