Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Baha cihazı kullanan var mı?

HATHAS

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben baha adayıyım(ama karar veremedim bahayı taktırmaya:(:(:(:( ).baha ( kemik implantı ameliyatı olupta) işitme cihazı kullanan arkadaşlar bir sorum olacak size bana yardımcı olursanız sevinirim.ben doğuştan kulak kepçem olmadığı için eski tip cihaz yani taç tipi kemik yolu işitme cihazı kullanıyorum.

ben telefonumun internetini açınca rahatsız edici bir ses geliyor cihazdan o ses nasıl tarif edilir bilmiyorum O SES YÜZÜNDEN SÜREKLİ BAŞ AĞRISI ÇEKİYORUM .telefonla konuşurken de teli cihaza yaklaştırınca da aynı rahatsız edici ses geliyor.bide baz istasyonlarının olduğu yerlerde de oluyor bu rahatsız edici ses.

Baha kullananlar arkadaşlar benim rahatsız olduğum sesler baha işitme cihazınızdada oluyor mu?

geçmiş olsun bide adhear diye bir cihaz var amelyatsız kullanıyormuş ona bakın derim size oluyorsa

çok teşekkür ederim o dediğiniz cihazı denemeye gittiğimde cihazı bana deneyecek elaman takmayı bile beceremedi
davranışı bile hiç hoş değildi. Benim taktığım çemberli cihazdan dolayı cihazı taktığım yer haliyle (18 yıl kullanınca) biraz çukurlaşmış. Bana cihazı denerken senin kulağın çukurlaşmış dedi. Onu şikayet edecektm ama allah bilsin başına gelmeyen bilemez ve anlayamaz

hım anladım yapışsa iyimiş ameliyat olmazdınız ama demekki cilt müsait değil, sağlık olsun

HATHAS
Hacettepe Üniversitesi odyoloji bölümü uzmanlarından odyolog Emre Gürses'ten randevu alıp gidin.
Farklı tip ve model kemik yolu işitme sistemleri deneyebilir. Gitmeden önce telefonla ulaşıp, sorununuz hakkında bilgi verin.
Geçmiş olsun.

Üst Alt