Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bahar gelince panikle uyanıp kendinizi evden dışarı attınız, bunaldınız mı?

soneman

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
6
3 gün önce gece yarsı birden uyanıp fenalaşma geldi bağırsak taş kesilmiş sanki ateşim 50 derece
biraz evde dolaştım biraz geçti
ertesi sabah tekrar içim yanarak bağısaklar taş yataktan fırladım evde duramadım aklşama kadar gezdim
halen tam rahatlama yok

eski seneler nisan aylarındada oldu ne varsa bu ayda lodos esince yapıyor
bu seferki uzun sürdü

Ben zaten evdede turluyorum ortalama 1 saat. Dışarı çıkabilirsem evde turlamam hemde gezmiş oluyorum. Rüzgarın kralını yedim dün evet gözlerimi açamadım. Ama fenalaşma olmadı 1-2 gün içinde...

Limooon BİR ara senelerce antidepresan içtiğim zaman ilk başıma eldi intihar edenleri anladım tekrar ilaca başladım
2 yıl içtiğim bıraktığım ilaçlardan baylar sonra bahar ayların huzursuz günlerde gen gece fırladım bu sfer ilaç içmem artıkm dedim aylarca evde rahat oturamadım güneşe çıkamadım geceleri 2 sat uyku fırlayarak kalktım
çok kötüydü
uzun zamandır ilaç yok gecen senelerde gece olunca kalkıp evde dolanıp rahatlamıştım
bu sefer ne olduysa ertesi gün memlekette oldu yanlız yaşadığım şehre evime geldim değişiklik olur iyi olur
daha kötü oldu bugün lerde rahatladım biraz ama uzun sürdü
3 saat uyku yataktan fırlayarak kalkmak insan uyumak istemiyor bunu yaşamamk için
herkeze oluyormu bu
bahar aylarında genelde nisan huzursuz gerildiğim çaresiz kaldığım günlerde oldu hep
Allah düşmanıma vermesin çok zor
38 yaşıma kadar olmadı hiç haturlamıyorum uyanıp fırlayarak kalktığımı
uzun sene ilaç antidepresan içmek başlattı belki
geçmiş olsun herkeze

Dolaylı yoldan kişiye özel bi zaman olabilir ama kesin diyemem. Bende ilk rahatsızlanmaya başladığımda 8 sene öncesi uyurken bile stressimi belli ediyodum. evdekiler diyodu niye korkarak yatıyosun. İçime bi sıkıntı girerdi ben diazem yaptırırdım hastanede geçerdi. Bide saat 10 gibi sıkıntım azalırdı. Acaba derdim dünyanın dönüşüyle alakalı bişeymi. denkte gelmiş olabilir o saat hiç merak etmedm daha sonra kronik oldum zaten...

dreamfail 2 yıl ilaç içip bıraktığımda ilk başıma gelen panikle uyanmak
psikiyatriste gidip tekrar ilaç yazdırmıştım en kötüsü oydu atacaktım camdan kendimi
kişisel bozukluk yazmış dr

ne alakaysa

bu sefer 4 gün önce başladı ilk 2 gün gece 3 saat uyudum fırladım hep
son 2 gündür minoset agrı kesici içip yatıyorım sakinlik veriyor
7 saat uyuyorum iyi geldi

soneman psikiyatrik rahatsızlık yaşayan ben gibi insanlar durumlarını kabullenmesi uzun sürebilir. Ben teşhis almadan önce durumumu kabullenmeyip defalarca ilaca başladım ve bıraktım. Şimdi ise ailecek kabullendik ve ilaçları düzenli kullanıyorum. Ve hiç fonksiyonel kayıp yaşamıyorum şu an. Dışarıdan hiç anlaşılmıyor şizoaffektif olduğum. Keşke sizde sabır gösterseydiniz şimdiye doğru ilacı ve doğru teşhisi alırdınız.

dreamfail geçmiş olsun

uçağa şehirlerarası uzun otobuüslere binemiyor araba klullanamıyorum
çocukluktan beri insanlara kolay alışamam
telefonla bile rahat konuşamam
insanlların niye şunu bunu yapmıyorsun evlenmiyorsun diye zorlamamları
10 sene önce stress ten hafıza kaybı geçirdim işyerinde çalışamaz oldum onca senelik işyeri bilgi gitti
ama sadeece işyeri gtti başka herşey normal nedenseameliyat korkumdan ciddi hastalığı öğrenmeyeyim korkular geldi
mr çektirmedim ne olursa olsun dedim
çalışamadım işten atıldım
evlenemedim geçimsiz insan oldum
arkadaşlar evlenince herkes işinde
yalnız hayat başladı 3 yıldır dahada zorlaştı hayat

bugüne kadar 5 yıl prozac cymbalta gibi ilaçlardan normal olmak için içtim hiçbir yararı olmadı
daha kötü sinirli panik oldum
içimdeki çocuk heyecanlar öldürdü o ilaçlar
keşke hiç içmeseydim kendi adıma söylüyorum
çoğunu aile arkadaş basıkıyla içtim normal olabilmek için daha kötü oldum
seyaht edemeyip insanlardan uzak kalınca
normal olamıyoruz
ALLAH sonumuzu hayretsin inşallah

Üst Alt